fbpx
Menu
Schoenen / Style

Kicken Franse regenlaarsjes!

Het blijft Nederland, dus helaas is het onderwerp ‘regenlaarsjes’ in ieder jaargetijde aan de orde. Ik spotte een nieuwkomer voor je vandaag…

Hollands weer

In Nederlands weet je het nooit. De ene dag lig je in bikini in de tuin te bakken en de volgende dag loop je zomaar ineens met een trui aan over straat. Alles kan hier en we hebben van alles wat. Dat waardeer ik dan wel weer aan ons landje. Ieder jaargetijde heeft zijn charme, ja zelfs de herfst waar de tijd weer begint om heerlijk binnen te cocoonen.

regenlaarsjes boxbo 1

Franse regenlaarsjes

Zelfs in de zomer kan ik jullie vertellen over een nieuw merk stoere regenlaarsjes, want zelfs dan worden ze gebruikt! Deze regenlaarsjes voor kinderen zien er top uit met een strak design en leuke details. Hoe heerlijk is het om lekker in de plassen te stampen? Dat doe je in stijl met deze laarsjes!

Fun factor

Deze regenlaarsjes hebben een grote fun factor. Naast de leuke streepjes aan de binnenkant en de stoere visuals op de boot, zoals een kruis en een varkenssnuitje, hebben ze nog iets handigs… Multifunctioneel die grote smiley, waarbij de mond uit het rubber gesneden is. Naast het feit dat het er echt super cute uitziet, is het voor kinderen ook gemakkelijker om zelf hun regenlaarsjes aan te trekken. Ze grijpen gewoon in dat gat en trekken maar! Toch een fijn gevoel voor een peuter met een temperament denk ik zo.

regenlaarsjes-boxbo-3

Variaties

Deze laarsjes zijn er in verschillende kleuren, zoals: rood, wit, grijs, zwart en verschillende kleuren blauw. Er is ook een witte variant met een all-over print van gekleurde kruizen. Super gaaf! Zoek je wat stoerders, dan is er ook een cameo print. Dit merk is echt nog vers van de pers, dus bijna nog niet verkrijgbaar. Check hun website Boxbo voor de laatste informatie hierover!

regenlaarsjes boxbo 2