fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Kids musthave: Grimm’s regenboog

De meesten van jullie kennen het merk Grimm’s waarschijnlijk wel. Afgelopen zomer heb ik hier ook een blog over geschreven. Deze keer laat ik jullie zien dat de Grimm’s regenboog een echte musthave is voor kinderen.

Grimm’s

Prachtig houten speelgoed, wat gemaakt wordt van hout uit duurzaam geteelde Europese bossen. In de werkplaats werken gehandicapten mee aan de productie. Zo geeft dit bedrijf terug aan mens en milieu! Alles wordt met de hand afgewerkt, dus in ieder item zit veel liefde en aandacht. De verf die gebruikt wordt om het hout te kleuren is uiteraard niet schadelijk voor kinderen.

grimm's regenboog oh yeah baby

Stimulerend speelgoed

De kleuren en vormen van dit houten speelgoed spreken erg tot de verbeelding. Stapelen met blokken en bogen of zelf vormen maken met de mooie puzzels. De gehele collectie is onderling perfect te gebruiken om een eigen stad mee te bouwen en ook in combinatie met ander speelgoed ben je bij dit merk aan het juiste adres.

Kids musthave: Grimm’s regenboog

Waarom is de Grimm’s regenboog nu per sé een musthave, zul je misschien denken? Daar zijn verschillende redenen voor…

 1. Houten speelgoed

  Het materiaal is natuurlijk fantastisch! Ik ben groot fan van speelgoed van hout, omdat het niet stuk kan en ook weer doorgegeven kan worden aan de volgende generatie. Duurzaam speelgoed is echt een pluspunt. Het is misschien iets duurder qua investering, maar dat haal je er zeker weer uit!

 2. Stimuleert de creativiteit

  Deze prachtige regenbogen kunnen voor ontelbaar veel speelmomenten gebruikt worden. Maak je er viaducten van om met voertuigen overheen te rijden? Of misschien bogen waar je popjes onderdoor lopen op weg naar hun trouwlocatie? Stapel je ze op tot een mooie hoge toren? Of gebruik je ze in combinatie met je houten treinbaan als brug om onderdoor te rijden? Kinderen gebruiken hun fantasie non-stop en kunnen dit speelgoed overal mee combineren. Of het nu Duplo is of een poppenhuis, auto’s of dieren.

 3. Prachtig design

  Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat deze regenbogen er prachtig uitzien. Als er niet mee gespeeld wordt, dan kunnen ze een mooie plek krijgen in een open kast. Dit speelgoed mag gezien worden!

  grimm's regenboog oh yeah baby

Variaties Grimm’s regenboog

Jullie kennen misschien allemaal de regenboog met de felle kleuren van de regenboog. Er zijn ook nog enkele andere varianten, die misschien beter bij jullie smaak passen! Een zwart-wit variant voor de monochrome liefhebbers en een pastel variant die eruit ziet om op te vreten. Naturel hout is ‘natuurlijk’ ook prachtig ;-).

De 12-delige regenboog sets kosten €56,95 en zijn verkrijgbaar bij Little Wannahaves!