fbpx
Menu
Bouwen / Houten speelgoed / Kind zijn

Werkbank voor kleine klussers

Mijn Otis wordt later een kleine klusser, dat had ik al snel door. De schuur van opa heeft op hem de aantrekkingskracht van een wortel op een konijn. De werkbank is favoriet!

De schuur van opa

Opa heeft een hele grote schuur met allemaal gereedschap, schroefjes, bakjes met rommeltjes en een grote werkbank. Otis kan hier geen genoeg van kan krijgen! Als we bij mijn ouders buiten zijn dan rent hij gelijk richting de schuur en mijn vader loopt braaf met hem mee. Hij vindt het heerlijk om op die plek te lopen struinen tussen alle spullen. Een echt mannen dingetje!

werkbank sebra oh yeah baby

Werkbank van Sebra

Toen ik deze werkbank dus voorbij zag komen op Instagram, moest ik hem laten zien aan jullie! Eerder schreef ik al een blog over de Sebra keuken. Nog zo’n prachtig design, waarop deze werkbank is geïnspireerd. Ook deze heeft de herkenbare ronde onderkant, waardoor hij niet log en groot oogt. Nog meer groot speelgoed in huis, daar zit ik nu niet echt op te wachten eerlijk gezegd.

Design

De half ronde werkbank staat op pootjes en heeft aan de voorzijde een kastje met schuifdeurtje. Hierin kun je onder andere wat gereedschap, schroeven of moertjes opbergen. Aan de linkerzijde zit een kleine draaibank, om spullen tussen te kunnen klemmen en aan de achterwand is er een krijtbord, waarop je de klussen die er komen gaan kunt noteren. Daarnaast kun je op de achterwand ook nog je gereedschap ophangen als een echte kleine klusser! Op het werkblad zit ook nog een mooie cirkelzaag bevestigd, voor het grotere zaagwerk.

werkbank sebra oh yeah baby

Vind je deze werkbank niet cute? Hij is gemaakt van hout, dus super sterk en van hoge kwaliteit. De kleuren zijn zacht en daardoor passen ze in veel interieurs. De gereedschapsset is natuurlijk top! Zie je je kleine opa al helpen met klussen met zijn eigen werkbank? Ik wel dus!

De Sebra werkbank is onder andere verkrijgbaar bij Living.nl. De prijs, die durf ik niet te zeggen :-).

Pic credit header: @mamma_malla