fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Kinderkeuken met een verrassend ontwerp!

Eerder dit jaar maakte ik een top 5 van kinderkeukens onder de €80,00! Dit mooie ontwerp had ik toen nog niet gespot, maar deze kinderkeuken verdient zeker een plaats op de blog!

Kinderkeuken
Deze speelkeuken is rond aan de onderkant en staat op stoere pootjes, waardoor hij er licht en luchtig uitziet. Niet gelijk zo’n kolossaal apparaat in huis. Het heeft een oventje, twee kookplaatjes met knoppen op de voorkant, een uitneembare wasbak (altijd handig met die kleine smeerpeuken) en een kraantje. De afmetingen zijn 58 cm lang, 38 cm breed en 50 cm hoog en hij bestaat in twee verschillende kleuren. Een grijze variant en een lila versie.

Stimuleren?
Super cute en ik merk dat Otis het ook super leuk vindt om mee te spelen. Hier staat er geen kinderkeuken in huis, bij gebrek aan ruimte, maar op de opvang en bij vriendjes en vriendinnetjes vindt hij het fantastisch om met pannetjes te rommelen en druk met de deurtjes in de weer te zijn! Om nu te zeggen dat hij dit thuis van zijn moeder ‘de keukenprinses’ ziet… Niet bepaald eigenlijk! Of dat hij zo lekker eet en alles lust? Dat ook niet helaas! Ach, spelen is in ieder geval al een begin toch?

Details
Deze toffe houten keuken met een fantastisch ontwerp is van het Deense merk Sebra en de grijze keuken is verkrijgbaar bij Blöjor & Mjölk. Ze zijn inderdaad niet goedkoop met een prijs van €159,00, dus gaat dit lichtelijk boven je pet, dan kun je altijd nog even kijken naar de goedkopere maar zeker vergelijkbare variant die ik vond.

sebra-kinderkeuken-collage