fbpx
Menu

Misschien kennen jullie het merk Noodoll wel van de schattige knuffels in allerlei leuke karaktertjes. De collectie is aangevuld met een nieuw product, speciaal voor baby’s: muziekknuffels!

muziekknuffels

Muziek tijdens de zwangerschap

Als zwangere krijg ik natuurlijk diverse meldingen met updates over de baby. Hoe lang is hij of zij nu, hoe zwaar en wat voor ontwikkelingen vinden er deze week allemaal plaats in de buik. Nu ik deze blog schrijf zit ik precies op 27 weken en is het nog 3 maanden tot de uitgerekende datum. Exciting! Naast de update dat mijn baarmoeder tegenwoordig het formaat heeft van een basketbal en dat de baby nu 1 kg weegt, kreeg ik ook de update dat de baby inmiddels onze stemmen zal herkennen! Cool!

muziekknuffels

Muziek voor de baby

De baby schijnt dus bepaalde muziek te herkennen na de geboorte, van toen hij of zij nog veilig in de buik zat. Best bijzonder toch? Je kunt dus ook muziek op je buik gaan afspelen, zodat de nieuwste productie deze zal herkennen straks! Een muziekknuffel hebben we zowaar nog niet, maar uiteraard kwam ik weer iets schattigs tegen.

muziekknuffels

Noodoll muziekknuffels

Naast de stoere knuffels in verschillende karakters heeft Noodoll nu ook nachtlampjes aan hun collectie toegevoegd én schattige muziekknuffels! Dan bedoel ik dus geen standaard harde doosjes die je open moet zetten voor muziek, maar lieve knuffels, waarbij je aan een touwtje trekt voor een gezellig melodietje! De muziek-knuffels hebben weer dezelfde schattige uitstraling die we van ze kennen…

muziekknuffels

Muziekknuffels kopen

Je kunt uiteraard kiezen uit leuke figuren! Een twinkelend, zacht gele ster, een witte wolk (waar ze ook die grote bijpassende kussens van hebben) én een regenboog in roze- of blauwtinten! Super cute en ook leuk als kraamkado! Je kunt ze vinden bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou voor €27,95. Hier vind je ook vele andere leuke Noodoll producten.

Meer inspiratie voor kraamkado’s of knuffels? Je vindt het op de blog!