fbpx
Menu
Creatief / Kind zijn

Met de Makii landen kleurplaten op avontuur!

Wie gaat er deze zomer op avontuur? Van gevonden schelpen een eigen kunstwerk maken aan de Nederlandse kust of misschien wel rennend achter de duiven aan bij de Sacre Coeur in Frankrijk! Bouw je op de camping in Spanje een eigen jungle kijkdoos met bladeren en takken die je zelf bij elkaar gezocht hebt of ga je met de camper op een mega-coole roadtrip door Amerika? Van elke vakantie maak jij je eigen avontuur, of niet?!

Voorbereiding vakantie

Hoe worden jullie kinderen voorbereid op de aankomende vakantie? Zitten ze al in de leeftijd dat ze het begrijpen of laten ze zich braaf afvoeren en zien ze wel waar ze terecht komen, want zolang papa en/of mama er zijn, dan zit het wel goed? Ook de voorbereiding doet iedereen op zijn eigen manier. Sommige kinderen krijgen een eigen stoere kinderkoffer en mogen zelf spullen uitkiezen wat ze meenemen voor onderweg. Andere kinderen krijgen misschien wel een landkaart voor hun neus (of een ipad met een landkaart erop) en dan wordt er aangewezen waar ze wonen en waar ze naartoe gaan op vakantie. Dan mogen er kaartjes gestuurd worden naar opa en oma. Of juist niet, want we hebben tenslotte vakantie ;-).

landen-kleurplaten-makii

Landen kleurplaten

Een leuke manier om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met hun vakantiebestemming zijn de supersonische nieuwe Makii landen kleurplaten! Het ligt er een beetje aan waar je heengaat natuurlijk, want de Malediven en Bali zijn bijvoorbeeld dan net weer niet beschikbaar… Blijf je in Nederland of ga je naar Frankrijk, Spanje, Engeland, Italië, Amerika of Japan? Let dan goed op! Van deze bestemmingen zijn er namelijk te gekke kleurplaten beschikbaar, waardoor ze actief bezig zijn met de aankomende vakantie. Je kunt samen bekijken wat er allemaal te zien is in het vakantieland en er je eigen kunstwerk van maken. Het is natuurlijk ook leuk om ze te verrassen op de achterbank als jullie onderweg zijn. Dan zit de stemming er gelijk goed in!

Paspoort alstublieft!

Bij de kleurplaten krijg je ook een eigen paspoort, met handige tips over je vakantiebestemming. Als je naar Japan gaat, dan leer je bijvoorbeeld je eigen sushi bouwen, een kraanvogel vouwen en kun je je eigen sumo worstelwedstrijd organiseren. Dat kun je dan mooi weer aan je ouders uitleggen!

De Makii landen kleurplaten, inclusief paspoort zijn 48 cm bij 69 cm groot en zijn verkrijgbaar voor €5,95 in de Makii webshop! Wie wil er één?