fbpx
Menu

Een mammoet, wat is dat nu weer? Een harige olifant? Ja, een beetje wel ja! Eentje die duizenden jaren geleden echt op de aarde rondliep, maar nu is uitgestorven. Nu, al die jaren later, kun jij erop hobbelen, hoe stoer is dat!?

Mammoet love

Het Zweedse merk Kid’s Concept heeft dit te gekke hobbelpaard, schommel mammoet of hobbel mammoet, hoe je het ook noemen wilt ontwikkeld en zeg nu zelf, is hij niet prachtig? Mooi naturel qua kleur, zodat hij past bij ieder interieur. Deze mag best in de woonkamer rondslingeren toch?

Kids Concept kinderspeelgoed

Het merk Kids Concept staat bekend om hun mooi vormgegeven houten speelgoed. Met de filosofie dat kinderen, kinderen moeten zijn, maken ze de mooiste producten. Simpel speelgoed, wat kinderen uitdaagt om te ontdekken en te spelen. Door het duurzame aspect gaat dit houten speelgoed verschillende generaties mee en blijft het mooi en leerzaam. Door de strakke vormgeving staat het ook nog eens decoratief in een toffe open kast of in een speelhoek.

Hobbelen maar!

Hij is heerlijk zacht, heeft een stoere toef haar bovenop zijn koppie en staat op een solide, houten basis.  Ik heb het over de hobbel mammoet, waar ik een beetje verliefd op ben. Ook heeft hij een mooi houten handvat, zodat de kleine wildebrassen zich goed vast kunnen houden. Als ik hem al leuk vind, dan wil ik niet weten hoe leuk de kinderen hem vinden! Vanaf één jaar is hij te gebruiken met zijn zithoogte van 38 cm. Het zal je niet verbazen, echt goedkoop is hij niet. Wat verwacht je ook van een uitgestorven diersoort ;-). Voor €149,95 kun je hem bestellen bij de Belgische webshop De Gele Flamingo en wordt hij gratis naar je verzonden. Laat het hobbelen maar beginnen!

Op zoek naar meer hobbel inspiratie? Je vindt het hier op de blog!

mammoet-hobbelpaard