fbpx
Menu
Humor / Mama zijn / Voor papa

23 x Papa humor: de leukste vader van het internet!

Deze vader is hilarisch en ik ben groot fan! Er komt zelfs later dit jaar een boek van hem uit, wat vast en zeker een knaller gaat worden! Deze vader heeft het uitgevonden: papa humor op zijn best!

Sarcastische grappen

Persoonlijk ben ik niet vies van een beetje sarcastische grappen. Je hoeft jezelf echt niet zo serieus te nemen, want we zijn allemaal hetzelfde en er gaat overal weleens wat mis.

Papa humor

Deze vader heeft online een groot aantal volgers opgebouwd en dat is niet zo gek. Hij is namelijk hilarisch! Een vader van vier dochters maakt flink wat mee op een dag en hij doet hiervan verslag via zijn twitter account. Hij ‘opereert’ onder de naam James Breakwell, maar dat is niet zijn echte naam. Hij gebruikt in zijn uitingen wel echte foto’s, maar geen echte namen. Stel je namelijk eens voor dat er een zombie zijn gezin opspoort en ze één voor één uitmoord?

Incognito

Gelukkig heeft hij vier warrior dochters in de leeftijd van zeven en jonger, waarvan de zombies vanzelf al wegrennen, maar dat terzijde. Hij heeft ook zo’n standaard Amerikaans gezicht en dochters met donkere haren, dat niemand ze nog ooit herkent heeft. Niemand weet dat hij dit doet en denken dat hij een random ‘looser’ is, wat hij zelf ook zegt te zijn. Het is hem een raadsel dat hij steeds met de juiste kinderen van de opvang is thuisgekomen… Oh, ze hebben ook nog een varken als huisdier!

Papa humor!

Genoeg informatie! Tijd voor wat humor! Ik heb een aantal van zijn leukste tweets genomen van de maand mei en nu ik dit schrijf duurt de maand nog een week. Hij meldt dus genoeg leuks. Wil je hem volgen? Dat kan op twitter onder @Xplodingunicorn en hij heeft ook een website. Klaar voor een flinke dosis ontspanning? Here we go!