fbpx
Menu
Erop uit / Mama zijn

Oh yeah baby @ Amsterdam Fashion Week

Afgelopen weekend was ik uitgenodigd voor een show van de Amsterdam Fashion Week. Hoe gaaf is dat?! Ik heb natuurlijk wel een achtergrond in de mode, maar het was alweer jaren geleden dat bij een modeshow aanwezig was. Extra leuk, bijzonder en speciaal dus!

DENNISDIEM_AFWS17_315

DENNISDIEM_AFWS17_161

Amsterdam Fashion Week

Uiteraard heb ik een week nagedacht over mijn outfit om die op de dag zelf compleet om te gooien (story of my life). Op de ochtend van de show ben ik nog met het kind de stad ingegaan voor een paar nieuwe pumps. Ik kon het niet laten. Heb je ze gezien op mijn Instagram account? Ik was meteen verkocht! Het was een tijd geleden dat ik op zulke hoge hakken heb gelopen. Dat soort taferelen bewaar ik meestal voor bruiloften, dus ik moest er weer even inkomen. Dan zijn die tegels en bruggetje bij de Gashouder een crime dus, waarop je meteen je nieuwe hakken kapot loopt. Je blijft lekker overal tussen hangen, dus dan maar als een kreupel paard op je tenen de brug over…

DENNISDIEM_AFWS17_570

DENNISDIEM_AFWS17_295 amsterdam fashion week

Dennis Diem

De show waar ik bij mocht zijn was van Dennis Diem en heette Sweet Rebel. Zijn inspiratie hiervoor was de cultfilm ‘Cry baby’ (yes, met Johnny Depp!), die zich afspeelt in de Amerikaanse jaren ’50 en gaat over de liefde tussen een good girl en bad boy. Een echte clash van extremen dus, waarbij Diem de good girl voor zijn rekening nam en Jos Jacob de bad boy.

DENNISDIEM_AFWS17_511

DIEM_AFWS17_025Sweet Rebel

Prachtige korsetten, petticoats, ruches, kant, pastel kleuren, bloemen en linten in combinatie met leer en bondage. Er kwamen zelfs modellen op motoren over de catwalk voorbij gescheurd! Het duurde maar een kwartier, maar van mij hadden ze nog een keer voorbij mogen komen. Zoveel details en inspiratie kan ik zo snel niet verwerken! Gelukkig hebben we de foto’s nog…

DENNISDIEM_AFWS17_220

DENNISDIEM_AFWS17_634

Pic credits: Peter Stigter and team