fbpx
Menu
Interieur accessoires / Mama zijn / Posters / Thuis zijn / Voor mama

Moederdag tip: Een gepersonaliseerde familie poster!

Zondag 13 mei draait het dit jaar weer om de moeders en dan is het moederdag! We hebben een super leuke tip voor jullie (voor jullie eigen moeders of jullie partners) en het moet wel even gepersonaliseerd worden, dus we zijn er vroeg bij dit jaar! Een gepersonaliseerde familie poster.

gepersonaliseerde familie poster

Moederdag!

De mama’s worden op moederdag in het zonnetje gezet! Vaak door de kinderen met een lieve knutsel of een leuk gedichtje. Super lief! Soms komt er ook een ontbijtje op bed voorbij, wat natuurlijk ook wel eens heerlijk is. Mocht je nog op zoek zijn naar een origineel kado, dan is deze gepersonaliseerde familie poster een super leuke tip!

gepersonaliseerde familie poster

Gepersonaliseerde familie poster

Het is natuurlijk super leuk om het gezin op een poster bij elkaar te hebben. Strak en weer eens wat anders dan een foto. De poster is trouwens wel gebaseerd op een foto, vandaar dat de levertijd twee tot drie weken is. Ik ben er dus vroeg bij dit jaar ;-).

gepersonaliseerde familie poster

Personaliseren maar!

Je kunt veel zaken personaliseren. Om te beginnen kun je natuurlijk het aantal gezinsleden (én huisdieren) doorgeven. Ook qua kleding kun je verschillende kledingstukken kiezen (die als voorbeeld op de website staan) en ook de kleuren van de kleding mag je aangeven. Bij sommige designs kun je familienaam of namen vermelden. Uiteraard kan de poster gemaakt worden in verschillende formaten en kun je kiezen tussen staand of liggend.

gepersonaliseerde familie poster

Gepersonaliseerde familieposter kopen

Een origineel kado dus voor jouw eigen gezin of voor je moeder! Ook als stel kun je een liefdesposter laten ontwerpen, waarbij jullie samen in een luchtballon in de vorm van een hart naar de zevende hemel zweven. Cute toch? Deze posters kun je bestellen bij de Nederlandse webshop Suzy B en heb je al vanaf €19,95. Met een gepersonaliseerd kado, verdien je natuurlijk bonuspunten!

Meer inspiratie voor bijzondere posters of gepersonaliseerde producten vind je op de blog!

gepersonaliseerde familie poster