fbpx
Menu
Kleding / Style / Twinning

nOeser laat je twinnen met een mommy vest!

Ben je al fan van het Nederlandse merk nOeser, waar ik je eerder al de huidige herfst- en wintercollectie van liet zien? Dan moet je even goed opletten! ūüėČ

noeser mommy vest oh yeah baby

Limited edition mommy vest!

Als oprichter van You and Mini ben ik natuurlijk groot fan van het mini-me concept, waarbij je hetzelfde of een vergelijkbare stijl draagt als je kleintje. Kun je geen¬†genoeg krijgen van het stoere wolmix vestje wat je in de collectie gespot hebt? Dan heb ik goed nieuws voor je…

VANDAAG zijn deze bestsellers weer terug op voorraad én is er een limited edition mommy vest toegevoegd! Dit is een tijdelijke actie en op is op, dus mocht je er één op het oog hebben, dan moet je er snel bij zijn! Deze heerlijke warme vesten zijn gemaakt in een one-size-fits-most baggy model, met grote zakken op het voorpand. Comfy voor het najaar, valt over je kont en in deze antraciet kleur ideaal te combineren met verschillende stijlen. Stoerder of meer gekleed, je kunt alle kanten op. De bijpassende muts is natuurlijk heerlijk voor de koudere dagen.

noeser mommy vest oh yeah baby

Matchen met je kleintje

In deze zelfde wolmix is er voor je kleintje een vest, maar ook een shortje verkrijgbaar. Je kunt dus één op één twinnen, maar het kan ook iets subtieler, door je dochter bijvoorbeeld de short te laten dragen met een fijne maillot eronder.

Hoe zou jij dit stoere vest dragen? Met een goede jeans en sneakers of toch liever over een jurkje of rokje heen? Je zal het er in ieder geval niet koud in hebben de komende tijd! Ik zie mezelf in ieder geval al helemaal gaan in dat vest. Met een grote shawl erop naar buiten met redelijk herfstweer en in huis om heerlijk te cocoonen.

Dit mooie mommy vest is vanaf vandaag gelimiteerd verkrijgbaar in de nOeser webshop voor ‚ā¨79,95. Ook de kindervestjes en shortjes zijn weer aangevuld, dus leef je uit.

Pic credits: Vier de Liefde fotografie