fbpx
Menu
Schoenen / Style / Zwemkleding

Native waterschoenen voor kids

Ken jij ze nog van vroeger? Die old skool plastic of rubber waterschoenen met metalen gesp in ontelbaar veel kleuren? Wie is er niet groot mee geworden? Ik vond een betere variant van de bekende waterschoenen voor kids!

native waterschoenen oh yeah baby kids lifestyle blog

Old skool waterschoenen

Ook ik had ze en ik herinner mij vooral vakanties in Spanje waarbij ik die aan moest als ik het water in ging. Hoewel ze ideaal waren, herinner ik mij ook nog erg goed dat er kleine steentjes of schelpjes onder je voet terecht kwamen… Auch!

native waterschoenen oh yeah baby kids lifestyle blog

Native waterschoenen voor kids

Dit merk maakt kinderschoenen die multifunctioneel zijn. Dat betekent niet dat ze officiële waterschoenen maken, maar wel dat ze schoenen maken van een waterdicht materiaal. Dat blijkt een groot verschil te zijn. Het uitgangspunt is dus het maken kinderschoenen met een twist.

native waterschoenen oh yeah baby kids lifestyle blog

Beschermen

Met deze schoentjes kan je kind inderdaad prima over straat en mocht hij of zij beslissen om het water in te gaan, bijvoorbeeld op vakantie, dan kunnen ze gewoon aanblijven. Makkelijk en veilig, want die kleine kakkies die blijven beschermd en ze hoeven niet de hele dag schoenen aan en uit te doen. Zeg nu zelf, daar heb je op vakantie toch ook helemaal geen tijd voor?

native waterschoenen oh yeah baby kids lifestyle blog

Luchtig en praktisch

Helemaal in de zomermaanden (of nazomer in dit geval) of op vakantie is het natuurlijk lekker voor kinderen om iets luchtigs aan hun voetjes te hebben. Hier thuis zou Otis echt op training moeten, want als die kleine draak de drempel gepasseerd is dan gebeurt er één ding als eerste en dat is zijn schoentjes uit. Vraag mij niet waarom, maar hij vindt het heerlijk op zijn blote voetjes! Dat heeft hij trouwens niet van zijn moeder, want ik had zelfs een fase in mijn leven, waarbij ik 65 paar schoenen in de kast had staan. Ahum…

native waterschoenen oh yeah baby kids lifestyle blog

Blote voeten kind

Schoenen of niet, ik vind alles best, maar merk wel dat ik meer moet opletten, vooral als we buiten aan het strand zijn of in de natuur. Deze Native waterschoentjes zouden natuurlijk ideaal zijn (als hij ze aan zou houden 😉 ).

Deze stoere kinderschoentjes en stiekem toch ook wel een beetje waterschoenen voor kids zijn in Nederland online verkrijgbaar bij Little Wannahaves vanaf €45,00.

https://www.littlewannahaves.nl/merken/native-shoes/