fbpx
Menu
Kleding / Style

Klaarmaken voor de herfst en winter met Little Label!

We kunnen ons alweer heerlijk vergapen aan de mooiste collecties voor het najaar. Het is natuurlijk alweer officieel herfst en Little Label is hierop voorbereid!

Herfst in de zomer

Toen het nog officieel zomer was, leek het al herfst. Half augustus vond ik met Otis de eerste kastagne in het bos, terwijl hij gehuld was in een sweater en liep op regenlaarsjes… Yup, Nederlandse zomers. Waar we het soms vreemd vinden dat in augustus de winterjassen alweer te koop zijn, is het echt zo’n gek idee nog niet.

Herfst en winter met Little Label

Laat het najaar maar komen! Ik zag namelijk comfortabele en stoere items voorbij komen in de nieuwste collecties van Little Label! Otis heeft van dit merk inmiddels ook al aardig wat in de kast liggen en met een jongetje wat een echte avonturier is en die je uren in het bos kan laten scharrelen, is deze collectie fantastisch! Comfortabele zachte joggers met een stoere pasvorm en heerlijke sweaters voor de koele dagen of avonden. Goede basic kleuren, zoals grijs, zwart en navy, worden aangevuld met gewassen rood, een soort gele caramel én mijn favoriet: een felle denim blue. Door de stoere en comfortabele pasvorm met toffe naden zijn het goede basics met een trendy twist!

Happy kids make happy moms

Happy kids make happy moms en dat geldt ook andersom! Kinderen willen spelen, wat betekent: comfort in pasvorm en zachte stoffen als organic katoen. Wij moeders willen een goede kwaliteit die dus ook na het wassen mooi blijft én een toffe en stoere stijl. Dit is de basis voor Little Label, met als resultaat een uitgebreide collectie met mooie en frisse basics, die de kinderen eigenlijk niet meer uit willen doen. De maten gaan vanaf newborn 50 tot en met 164 én alles is uiteraard online te bestellen in de webshop!

Heb jij al wat moois gespot?