fbpx
Menu
Kleding / Style / Twinning

You and Mini: mode voor moeder en kind

Vandaag heb ik geen nagels meer over en lig ik waarschijnlijk met de dekens over mijn hoofd in bed. Mijn eigen mode label wordt namelijk de wereld in geslingerd en dat is natuurlijk doodeng! Wat zullen de reacties zijn?

Achtergrond

Gestart in 2000 aan het AMFI, vervolgens gedurende 14 jaar ervaring opgedaan aan de productiekant van de mode en inmiddels 2 jaar eigenaar van de kids lifestyle blog Oh yeah baby. Vandaag komt dit alles samen in de lancering van mijn eigen fashion label: You and Mini!

you-and-mini-newsletter-vision

Bijzondere connectie

You and Mini staat voor de bijzondere en liefdevolle connectie tussen moeder en kind. Deze staat centraal in onze collecties, door met dezelfde stoffen, in dezelfde kleuren, dezelfde kledingstukken te maken voor You and your Mini.

you-and-mini-fw-theme-def.png

 

When nature calls…

Het thema van deze herfst-winter collectie is: When nature calls… Geïnspireerd op mijn eigen kleine druktemaker (en zijn ietwat chaotische moeder), die samen compleet tot rust komen in de natuur. Even geen dagelijkse drukte, maar ontdekken, ontspannen en genieten van elkaar.

you and mini fw16

Baggy en comfortabel

You and Mini kenmerkt zich door een baggy en comfortabele look. De warme French terry stof is heerlijk zacht aan de binnenkant, waardoor het items zijn die je nooit meer uit wilt doen.

you and mini fw16

De collectie

De dames Loose Lucy en Batsleeve Bobbi staan hun mannetje als onze jurken. De Comfy Coco pant herken je aan een stoere overslag en de top Totally Tula heeft een prachtige V-plooi op het achterpand. In onze kleuren oker geel, bordeaux rood, antraciet grijs en petrol blauw, hebben we ook nog matching Hazel haarbanden en Tilly tulbanden. Naast deze items, die we in het assortiment hebben voor You and Mini, is er alleen voor de Mini’s ook nog de jumpsuit Jazzy Jones.

you and mini fw16

Maatvoering

Voor YOU bieden we one size aan, die draagbaar is voor maat 36-38 tot en met maat 40-42. Voor de MINI’s starten we vanaf 1 tot en met ongeveer 5 jaar met de maten 86-92, 92-98, 104 en 110. Door de opgerolde mouwtjes en broekspijpjes, die je vaak terug ziet komen, heeft jouw mini hier extra lang plezier van!

you and mini fw16

Jump!

Hier gaan we dan… De sprong in het diepe. Het begin van een nieuw avontuur. Een stille wens, waarvan ik nooit had verwacht dat deze uit zou komen. Drie…Twee…Één…en go!

www.youandmini.com

you and mini fw16