fbpx
Menu
Kleding / Style

Winnen: nOeser outfit!

Hebben jullie laatst de sneak peek gezien hier op de blog van de nieuwste nOeser collectie? De Fly away collectie is super mooi geworden en we hebben goed nieuws! Deze week kun je een zelf samengestelde outfit winnen!

nOeser-outfit-9

nOeser-outfit-7

Fly away met nOeser

In deze collectie kom je mooie avonturen tegen met als thema ‘Fly away’. Wat dacht je van engelen vleugeltjes waarmee je overal naar toe kunt vliegen, de pluisjes van de paardebloemen de wijde wereld in blazen, wie weet waar ze terecht komen en motten en bijen, die van tuin tot tuin vliegen om overal de lekkerste hapjes weg te snoepen. Ook zijn er vliegende olifanten gesignaleerd en luchtballonnen, waarmee je hoger dan de bomen en de bergen kunt vliegen.

nOeser-outfit-1

nOeser-outfit-5

Kleuren en maten

Er zijn verschillende mooie kleurthema’s zoals zacht olijfgroen, warm grijs, donker en fel blauw, roze en een vleugje okergeel. In combinatie met de licht grijs en wit zijn er onwijs veel combinaties mogelijk! Dit is natuurlijk super leuk, maar het maakt het er voor jullie niet gemakkelijker op!

Wisten jullie al dat nOeser nu ook grotere maten aan de collectie heeft toegevoegd? Waar ze voorheen tot maat 86-92 gingen, kun je zelfs tot maat 110-116 terecht! Daar ben ik persoonlijk super blij mee, want zo kan Otis nog langer genieten van dit mooie en comfy Nederlandse merk!

nOeser-outfit-4

nOeser-outfit-6

Winnen nOeser outfit

Jullie mogen zelf een outfit naar keuze samenstellen, waarbij je twee items kunt winnen. Hoe leuk is dat?! Een broekje met een leuke top of een jurkje met een vestje, you name it! Een mooi nieuw setje alvast voor het najaar, wat je met onze Nederlandse zomers vast ook al eerder aan kunt trekken 😉 . Ga dus lekker neuzen in de nOeser webshop om je favorieten bij elkaar te zoeken en hier een mooie combi van te maken. Hoe doe je mee met de winactie:

  1. Like nOeser en Oh yeah baby op Facebook. Dit hebben jullie natuurlijk allang gedaan allemaal.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook in welke nOeser outfit je jouw kleintje graag zou zien.

We zijn heel erg benieuwd naar jullie combinaties en creativiteit! Zet hem op en let op, komende zondag maken we de winnaar bekend… And the winner is….(tromgeroffel) Samentha Box! Gefeliciteerd met je mooie prijs! Als je mij je adres gegevens stuurt, dan komt de nieuwe outfit zo snel mogelijk jouw kant op!

nOeser-outfit-3

nOeser-outfit-2