fbpx
Menu
Mama zijn / Sieraden / Style / Voor mama

Moeder en kind sieraden die je kunt personaliseren!

Sieraden zijn altijd leuk, maar als je die samen met je dochter kunt dragen, is dat natuurlijk éxtra speciaal! Ben je op zoek naar toffe sieraden, of een leuk moederdag kado voor je eigen moeder (of als hint voor je partner)? Dan vindt je in deze blog mooie moeder en kind sieraden die je kunt personaliseren!

We zijn er vroeg bij

Zelf had ik geloof ik voor mijn eerste verjaardag al gaatjes in mijn oren. Dat was dan ook het enige waaraan je kon zien dat ik een meisje was, want qua gedrag was ik toen echt een tomboy. Mijn dochter Sadé draait mijn gezicht opzij met haar handjes als ik oorbellen draag, dan tikt ze er tegenaan en zegt ze: ‘Mama mooi!’. Nou, dat zit er in ieder geval al vroeg in! Ik ben benieuwd wanneer ze zelf om oorbellen vraagt, want ondanks dat ze mijn sieraden prachtig vindt, zijn die tomboy genen ook bij haar sterk aanwezig. 😉

samen lezen

Moeder en kind sieraden

Zou het niet leuk zijn om samen met je dochter sieraden te dragen in dezelfde stijl? Dat zilveren armbandje wat ik vroeger droeg met mijn eigen naam erin gegraveerd, heeft Sadé nu ook met haar eigen naam. Ik heb nu een volwassen variant met de beide namen van mijn kinderen erin. Cute toch? Uit mijn kindertijd heb ik ook nog een zilveren bedelarmbandje, met allemaal persoonlijke hangers eraan. Dat blijft natuurlijk een leuk concept, omdat je kunt kiezen voor hangers die een betekenis hebben. Sadé heeft bijvoorbeeld een bedelarmbandje met onder andere een maantje eraan, omdat ze is geboren onder de volle maan. Zo maak je een armbandje echt eigen!

sieraden moederdag

Gepersonaliseerde sieraden

Sieraden zijn leuk, maar gepersonaliseerde sieraden zijn natuurlijk extra speciaal. Je kunt natuurlijk denken aan zo’n armbandje met een plaatje, maar aan een bedelarmband kun je natuurlijk ook je eigen draai geven. Je kunt bijvoorbeeld bij Kaya sieraden kiezen om hier een geboortesteentje aan te hangen (die hoort bij de geboortemaand), maar ook een hartje met de eerste letter of de hele naam erin gegraveerd. Er zijn ook kettinkjes waar je initialen in kunt laten zetten, zodat je altijd je lievelingsmensen een beetje extra bij je draagt. Wist je dat je bij Kaya ook eigen handschrift kunt laten graveren? Dat maakt het natuurlijk extra persoonlijk!

kaya sieraden

Moederdag komt eraan!

Nu is het natuurlijk bijna moederdag en speciaal hiervoor heeft Kaya sieraden een mooie collectie aan perfecte én persoonlijke moederdag kado’s! Toffe kettingen met losse letters, discs of bars met gravering of zelfs vingerafdruk erin verwerkt! Ken je die naamplakkaatjes nog? Die kun je hier ook krijgen. Ook voor armbandjes kun je hier terecht. Mocht je dus op zoek zijn naar een tof moederdag kado (voor je eigen moeder of als hint voor je partner), zoals moeder en kind sieraden, dan weet je waar je even rond kunt kijken!

Meer sieraden tips of toffe producten voor jezelf? Je vindt ze op de blog!