fbpx
Menu

Dit is niet de eerste keer dat ik schrijf over de Play & Go. Een fantastisch product, wat een opberger, plunjezak en speelmat in één is. Bij deze nieuwe uitvoering komt daar nog een extra functie bij…

Autobaan

Een autobaan heb je in ontelbare variaties. Soms is het gedrukt op een speelkleed. Je kunt ze in andere gevallen ook zelf in elkaar zetten, bijvoorbeeld met Way to Play of je tekent hem eerst buiten op de straat met stoepkrijt. In dit geval zit de toffe plattegrond op de Play & Go opbergzak gedrukt, waardoor je erop kunt spelen om vervolgens de mat om te draaien, je speelgoed erop te knikkeren en zo hoppakee alles hebt opgeruimd. Makkelijker kan natuurlijk niet!

play-and-go-opbergzak-speelkleed-autobaan-little-wannahaves-zoom_1

Gemak dient de mens

Ook ideaal voor als er onverwacht visite voor je neus staat bijvoorbeeld, die je niet wilt laten struikelen over de treinbaan of ander speelgoed. Deze opbergers zijn natuurlijk perfect voor ‘verzamelingen’. Daarmee bedoel ik speelgoed waarvan er veel voorhanden is. Duplo, lego, treinbaan onderdelen, little people, speelblokken noem maar op. Alles bij elkaar op de mat gooien, het trektouw aan snoeren en alles is weg!

Combineren maar!

Deze speelmat kun je natuurlijk ideaal combineren met speelgoed wat al in huis rondslingert. Of dit nu auto’s zijn, paardjes of dieren poppetjes, iedereen moet wel eens op pad, even tanken of naar de winkel. Het is ook nog leuk te combineren met een houten treinbaan, andere weg onderdelen of speelblokken, waarmee je extra huizen kunt maken. Oneindig speelplezier en nog praktisch ook!

play-and-go-opbergzak-speelkleed-autobaan-little-wannahaves-1_medium_

Verkrijgbaar

Deze speelse en handige opbergzak is gemaakt van 100% katoen en heeft een diameter van 140 cm. Hij is verkrijgbaar voor €34,95 bij de webshop PSikhouvanjou. Ben je trouwens geen fan van deze print, maar vind je het concept wel te gek? Kijk dan ook even op de site, want er zijn ook nog opbergers met flamingo print, superhelden, ruiten, zig zag streep, panda’s en snorren, dus er zit vast wel iets voor je bij!