fbpx
Menu
Babykamer - Kinderkamer / Thuis zijn

8 x muur inspiratie voor de kinderkamer!

Hoe zien de muren van jullie kinderkamer eruit? Zijn deze effen wit, zijn ze met een kleurtje beschilderd of is er gekozen voor behang of muurstickers? Je kunt er zoveel leuks mee doen, dat ik 8 x muur inspiratie voor je op een rij heb gezet!

Muurschildering

Op dit moment heeft mijn peuter witte muren , maar in Dubai was dat wel anders. Met 34 weken zwangerschap heb ik nog een mega grote muurschildering gemaakt, geïnspireerd op een foto van The Boo and the Boy. Een grote vliegende pandabeer met een hoedje op, hangend aan een ballon. Daar omheen wat wolken en een konijn met een strik en een mega groot gekleurd vlak, wat doorliep in de hoek. Zie hier de inspiratie (ik heb andere kleuren gebruikt):

muur inspiratie boo and the boy

Muur inspiratie

Het is natuurlijk super leuk om iets bijzonders te doen met de muren van de kinderkamer. Er zijn zoveel mogelijkheden dat de keuzes eindeloos zijn. Zie hier wat inspiratie met een flinke dosis kleur! Gestempelde wolkjes in verschillende kleuren, scherpe en puntige bergen, bijna Matisse-achtige schilderingen (dus goed zelf na te maken 😉 ), en verrassende combinaties aan vlakken, stippen en lijnen. Door welke foto je je ook laat inspireren, het is gedurfd, vrolijk en spreekt tot de verbeelding! Welke is jou favoriet?

designlovefest-comfraidas-e-rabiscos.blogspot

Matisse, eat your heart out! De organische bloemen en bladeren zijn prachtig en in deze mooie kleuren in mijn optiek een perfecte combinatie.

muur inspiratie oh yeah baby

live loud girl

Deze is wat gemakkelijker te realiseren, maar heeft een te gek effect op de kinderkamer!

muur inspiratie oh yeah baby

wonen online

Stempelen maar! Vooral die paar enkele wolkjes in een andere kleur vind ik te gek.

muur inspiratie oh yeah baby

your home and garden

Stoere rechte lijnen en vlakken, maar toch ook speels door de combinatie met de wolk en het vliegtuig. Voor dat vliegtuig kun je natuurlijk gewoon een muursticker gebruiken he? Laten we het niet moeilijker maken dan het is 😉 .

muur inspiratie oh yeah baby

petit and small

Te gekke kleuren in een mooie freestyle schilder-sessie!

muur inspiratie oh yeah baby

fraidas-e-rabiscos.blogspot

Bloemen en bladeren all over the place! Super leuk ook als muurtje bij de speelhoek, want zo’n schildering mogen wel meer mensen zien natuurlijk.

muur inspiratie oh yeah baby

cesta.com

Hoe te gek is dit? Ik hoop dat het behang is, want dit met de hand maken wordt een GROOT project!

muur inspiratie oh yeah baby

domino magazine

Een goed idee om op een leuke manier de nadruk te leggen op een schuine wand. Zo’n schuine wand, daar zit natuurlijk niemand echt op te wachten, maar met deze oplossing wordt het nog cool ook!