fbpx
Menu

Konijnen, wat kom ik ze toch veel tegen de laatste maanden! Zoveel leuke konijnen spulletjes, of het nu lampen zijn of wandhaken, grote vloerkussens en nu weer een zitzak!

Hop hop!
Deze zitzak is van het merk Rabito en is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De kleine variant is opgevuld met EPP korrels, wat de beste kwaliteit is en dan ook beter zijn vorm behoud. De zak is optimaal gevuld, dus als je hem iets leger wilt hebben om het zitcomfort te vergroten, dan kun je wat vulling handmatig eruit halen. De grotere variant kun je zelf opblazen en deze is hierdoor dan ook goedkoper. Bij alle varianten is de buitenhoes van een ademende én waterafstotende stof. Door middel van de rits kan de hoes dus gemakkelijk gewassen worden.

Oren naar?
Het design is natuurlijk waar ik voor gevallen ben, dat snappen jullie wel! Hoe leuk zijn de twee lange oren en achterop dat staartje? Heerlijk om even in te relaxen met een boekje of een naar een cd te luisteren… Dat klinkt wel heel vredig toch? 😉 In de realiteit van kinderen zal er best wat ruiger met dit konijn worden omgegaan, maar gelukkig kan deze bunny zitzak wel tegen een stootje!

Quanta costa
In de kleine maat is de zitzak verkrijgbaar in het antraciet grijs en wit-grijs gestreept. De grote variant is er in het muis grijs. Dan nu de prijs, ook ik moest even slikken, maar ik was er zo enthousiast over dat ik ze echt moest laten zien. De kleine heb je voor €155,00 (met originele vulling) en het grote konijn is voor €110,00 van jou (opblaasbaar). Wellicht leuk om voor te sparen met een kinderfeestje ofzo. Ze zijn in ieder geval briljant! De Gele Flamingo stuurt ze gratis naar je op!

zitzak-bunny-rabito