fbpx
Menu
Interieur accessoires / Opbergers / Thuis zijn / Verlichting

Miniwoo: betaalbaar kidsdesign voor de kinderkamer

Speciaal design voor kids zijn booming de laatste jaren! Helaas is dit ook vaak erg duur. Ik vond een nieuw merk voor je met betaalbaar kidsdesign voor de kinderkamer!

Vroeger

Ik kan mij van vroeger herinneren dat ik heus wel een klein stoeltje had in de woonkamer en hij was ook nog rood (best gewaagd voor toen), maar het was gewoon een houten stoeltje met rieten zitting. Een soort gekrompen versie van de volwassenen variant. Wel even leuk om te vermelden misschien, is dat mijn eigen rode stoeltje van vroeger vervolgens naar mijn nichtje en neefje is gegaan. Nu staat hij weer bij mij in huis, voor mijn zoontje. Mooi stukje jeugdsentiment toch?

Meubels voor kids

Tegenwoordig ben je met een simpele verkleining niet origineel genoeg. Of het moet design zijn natuurlijk ;-). Er is zoveel bijzonder kindermeubilair, wat speciaal voor die kleine monsters ontworpen is, dat je van goede huize moet komen om hiertussen op te vallen. Het merk wat ik laatst spotte heeft zo’n te gek design, dat ik het jullie MOEST laten zien!

miniwoo betaalbaar kidsdesign oh yeah baby

Miniwoo

Miniwoo is een nieuw Belgisch merk met frisse meubeltjes en accessoires voor de kinderkamer in een origineel design! Wat denk je van een krukje met een berensnoet, poezen toet of wolkje? Of een opbergbak met het gezicht van een konijn, poes of beer? Een beer of huis als staande lamp of een ballon of vlieger lamp aan de muur?

Houten kinderaccessoires

Ze gebruiken voor hun producten blank hout, dus het past in ieder interieur. Ben je bijvoorbeeld met de babykamer bezig en weet je nog niet wat voor kleuren je wilt gebruiken, dan zit je met blank hout altijd goed. Hier kun je natuurlijk van alles mee combineren!

miniwoo betaalbaar kidsdesign oh yeah baby

Betaalbaar kidsdesign voor de kinderkamer

Dit super leuke design kost je geen bakken met geld! Ook wel eens leuk toch? Voor een krukje betaal je €37,95, een opbergbak kost je €39,95, een wandlamp €42,95 en voor een staande lamp ben je €62,95 kwijt. Betaalbaar design wat een echte eyecatcher is op de kinderkamer!

Alle Miniwoo artikelen zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou.

Meer inspiratie voor leuke kinderkamer accessoires? Check de blog!

miniwoo betaalbaar kidsdesign oh yeah baby