fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

WaytoPlay: de flexibele autobaan die je zelf bouwt!

Wegen zijn altijd leuk, of ze nu gedrukt zijn op een kleed of buiten op de straat getekend met krijt. Met WaytoPlay legt je kind zijn eigen weg aan, waar hij of zij maar wil!

Flexibel en steeds verrassend
Op het strand bijvoorbeeld of op de camping in het gras. Gewoon binnen kan natuurlijk ook als het slecht weer is, maar van het voorjaar kan het ook mee het terras op. Deze praktische wegdelen zijn gemaakt van duurzaam rubber en gaan eindeloos mee. Is er buiten mee gespeeld? Even afspoelen en laten drogen, dan zijn ze weer klaar voor gebruik in huis. Over een drempel heen of buiten van een helling af? Geen probleem door het flexibele materiaal. Door de losse onderdelen kan de weg steeds anders worden opgebouwd, dus je kind kan zijn of haar creativiteit de vrije loop laten. Hierdoor blijft het uitdagend speelgoed, waar ze lang plezier van zullen hebben!

Nederlands ontwerp
Dit mooie product is tot stand gekomen door een crowdfunding initiatief en is van Nederlandse bodem. Sybren Jelles liet een prototype maken voor zoon Joep en sinds 3 jaar geleden de pilot gestart is, gaat het als een raket! Niet zo gek ook natuurlijk…

Wie, wat waar?
Je kunt kiezen voor 3 basis sets: de snelweg, de autoweg of de ringweg, welke je onderling kunt combineren en aanvullen met losse onderdelen, zoals parkeerplaatsen, bochten, rotondes en kruispunten. WaytoPlay is ideaal te combineren met bestaand speelgoed en dat heb je vast al in huis. Op hun eigen website zijn de WaytoPlay items te bestellen vanaf €30,00 voor een basis set en vanaf €6,00 voor accessoires. Te gek en duurzaam speelgoed, wat steeds weer opnieuw ontdekt kan worden!

waytoplay