fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Stijlvol, huidvriendelijk én easy: LILLYDOO luiers!

Een mailtje schiet voorbij in mijn inbox. Of ik een maandbox LILLYDOO luiers en billendoekjes wilde proberen.  Nou, daar zegt deze mama, midden in de tandenpoep-fase geen ‘Nee’ tegen! Als moeder van twee ben ik inmiddels toch wel zeker van mijn vertrouwde luiermerk, maar toch was ik nieuwsgierig. Zouden de LILLYDOO luiers mij kunnen overtuigen over te stappen?

Stijlvolle luiers

Bij andere bekenden merken heb je een ontwerp per merk of maat. Prima op zich en dit is natuurlijk ook echt niet het belangrijkste aan een luier. Wel vind ik dat LILLYDOO zich hierin echt onderscheidt! Er zijn 6 designs waaruit je kunt kiezen, of je kunt gaan voor een combinatie of alle printjes! Heel erg leuk natuurlijk en mijn favoriet is de ‘Bubble to the gum’! Zachte kleuren ballen en stipjes in zachte pastels, lekker girly!

lillydoo luiers

Huidvriendelijke luiers

Deze luiers zijn 100% huidvriendelijk en bevatten geen parfum of lotions. Persoonlijk vind ik dat erg prettig, want hoe minder chemicaliën er in contact komen met je baby, hoe beter! Ze voldoen aan Oeko Tex standaard, wat inhoud dat ze getest zijn op schadelijke stoffen (die ze NIET hebben). Dit betekent echter niet dat je op de kwaliteit moet inleveren… De luiers zijn namelijk echt ontzettend zacht, hebben een fijne lekrand rondom de beentjes (die bestand is tegen Sadé haar tandenpoep) en absorberen fantastisch! Zelfs na een lange nacht lekt de luier hier niet door, ook al zit hij bomvol met plasjes. Whoop whoop!

Easy: stel je eigen maandbox samen

Wat natuurlijk super makkelijk is, zijn de fijne maandboxen aan luiers die je zelf kunt samenstellen! Je kiest één van de zes maten, je hebt keuze uit zes designs en twee soorten billendoekjes selecteer je met een paar klikken. Aan de hand van het aantal luiers wat je per dag verschoont, adviseren ze een frequentie. Ik ben fan van hun billendoekjes die voor 99% uit water bestaan. Zacht voor die kleine baby booty en supersterk! Weet je wat helemaal gemakkelijk is? De maandbox is op ieder moment opzegbaar en wordt altijd gratis verzonden. Wordt je ook lid van de LILLYDOO Club, dan kun je regelmatig leuke extra’s in je maandbox verwachten. Bij een maandbox krijg je ook standaard 25% korting. Handig natuurlijk, want geen gesleep meer vanuit de winkel, je zit nooit zonder luiers en je baby heeft een superzachte én huidvriendelijke luier van hoge kwaliteit!

lillydoo luiers

Komen de LILLYDOO luiers door de test?

Bij mij wel! De luiers zijn duidelijk zachter dan de andere merken die ik voorheen in huis heb gehad. Daardoor lijkt het comfort mij voor Sadé ook beter. De tandenpoep blijft binnen de lekrand zitten (HOERA!) en ik vind de printjes die je zelf kunt selecteren ook echt erg leuk. Vernieuwend én gemakkelijk doordat je zelf de frequentie en inhoud van de box kunt inplannen. Opzeggen of de leverdatum verplaatsen is ook geen probleem. Ook krijg je regelmatig een cadeautje én bij de maandbox krijg je altijd 25% korting.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt online ook een testpakket aanvragen op de website.

Meer handige tips over verzorging lezen (of de tandenpoep blog)? Je doet het op de blog!