fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

You and Mini in progress…

Zoals jullie weten ben ik druk bezig met mijn eigen fashion label. Daar heb ik nog niet veel over gezegd, maar vandaag vertel ik jullie hier wat meer over. Bijvoorbeeld de naam: You and Mini!

Fashion voor moeder en kind

De naam was nog een beetje geheim, maar nu mag iedereen het weten: You and Mini! Jullie horen het waarschijnlijk al aan de naam… Dit is geen kledinglijn alleen voor kinderen en ook niet alleen voor vrouwen of moeders. Bij dit merk ligt de focus op fashion voor moeder en kind. Dezelfde stoffen, dezelfde kleuren en grotendeels dezelfde items. Heerlijk op de twinning tour dus!

Comfortabele en stijlvolle fashion

Voor de aankomende najaars- en wintercollectie hebben we een warme sweatstof uitgekozen, waar je heerlijk in wilt overwinteren. De collectie bestaat uit vier mooie kleuren, die je terug ziet komen in mijn moodboard hierboven. Door de baggy look van de items en de heerlijke zachte en warme stof is de collectie super comfortabel en ook deels geschikt voor zwangere moms-to-be. Ik vind het super spannend en hoop dat jullie het mooi zullen vinden!

Shoot for the moon

De monsters zien er te gek uit, dus we gaan zo snel mogelijk fotoshooten en achter de schermen de website opzetten. Ik ben er enorm enthousiast over en kan niet wachten om jullie het eindresultaat te laten zien! Ook vind ik het stiekem doodeng… Met de blog laat ik natuurlijk wel vaker een stukje van mezelf zien, maar dit is een hele eigen collectie. Je moet jezelf toch bewijzen en zo’n eerste collectie moet gewoon gelijk knallen. You only get one chance for a first impression….slik!

Volg You and Mini

Wil je op de hoogte blijven van You and Mini? Dan kun je ons al gaan volgen op Facebook en Instagram. Hier zullen we ook sneak peeks van de fotoshoot gaan delen, dus dan hebben jullie alvast een idee voordat we ‘live’ gaan. Nog even geduld! To be continued…