fbpx
Menu
Kraamkado / Thuis zijn

Win een kraamkado van ons lijstje

Heb je eerder deze week de blog voorbij zien komen met inspiratie voor leuke kraamkado’s? Zaten daar misschien kado’s tussen, waarvan je dacht: ‘hebben!’ of ‘dat is echt iets voor…’ Dan zou het verstandig zijn om even verder te lezen. Deze week kun je namelijk zelf je prijs uitkiezen! Win een kraamkado van ons favorieten lijstje!

Kraamkado's onder de €20  

Zwanger, net bevallen of op kraamvisite?

Ben je hoog zwanger? Ben je pas bevallen of zit je met smart de dagen af te tellen tot je tante wordt? Wacht je de dagen af tot je een berichtje krijgt van je collega dat hun baby gezond ter wereld gekomen is? Voor wie het ook is, een kraamkado is altijd leuk! Eerder deze week maakte ik een lijstje met toffe, handige en mooie kraamkado’s onder de €20 en guess what? Van de Nederlandse webshop PSikhouvanjou mogen we iets van het door ons opgestelde lijstje kado doen aan een winnaar! Ben jij dat misschien?

kraamkado's onder de €20  kraamkado's onder de €20

Wat wordt het…

Ga je voor de beauties van hydrofiele doeken of de sensory blocks? Wordt het een retro Nijntje knuffel of toch de pastel stapeltoren? Staan de nesting dolls binnenkort bij jou op de babykamer of past het trekfiguur meer bij jullie? Worden het de bamboe bordjes, de praktische en mooie slab of toch Charlie de krokoldil, het bijtspeeltje? Het kan allemaal en bekijk ons favorieten lijstje maar eens rustig door…

kraamkado's onder de €20  kraamkado's onder de €20

Win een kraamkado

Enig idee wat je kunt doen om kans te maken? Het is simpel! Volg de stappen en wie weet kies jij later deze week een kado uit ons lijstje uit!

  1. Volg Oh yeah baby en PSikhouvanjou op Facebook. (Mag ook op Insta voor een extra winkans: Oh yeah babyPSikhouvanjou)
  2. Like het bericht van deze winactie op Facebook (of Insta als je daar meedoet).
  3. Laat ons weten in een reactie op Facebook, Insta of de blog welk kado van het lijstje je graag zou winnen.

Kraamkado's onder de €20  kraamkado's onder de €20

 

Easy peasy toch? We wensen jullie allemaal erg veel succes en houdt de blog in de gaten… Op woensdag maken we namelijk de winnaar bekend! Fingers crossed!

We hebben een winnaar en dat is geworden…. Tromgeroffel…. Danique Mittelberg! Gefeliciteerd met je prijs! Mail mij even je adres gegevens, dan komen de sensory blocks zo snel mogelijk jouw kant op!

kraamkado's onder de €20  kraamkado's onder de €20

 

Meer inspiratie voor kraamkado’s, knuffels of verzorgingsartikelen? Neem een kijkje op de blog!