fbpx
Menu

In 2015 kwam ik als eerste in aanraking met tandenpoep. Mijn eerste gedachte was: What the F*&# is dit? Excuse my French… Sinds een paar weken is het hier in huis weer feest en dit keer is Sadé de eigenaresse van twee ondertanden en heb ik in die twee weken het record van drie pakken maxi luiers erdoorheen gejast, tezamen met 20 pakken billendoekjes… Het volgende schreef ik in 2015. Lees en huiver!

Welkom in de wereld van tandenpoep

Op zijn eerste verjaardag liep mijn Otis trots rond met zijn twee kleine ondertandjes, waar zijn overige visite van dezelfde leeftijd al met complete gebitten hard voer naar binnen kon werken. Van deze twee exemplaren heeft hij totaal geen last gehad. Nu sliep mijn Otis standaard slecht, heeft hij een goed gevoel voor drama, dus iets meer of minder hangerig valt niet op en heeft zijn stabiliteit in eten meer weg van een golfslagbad. Tandenpoep, ik had geen idee wat dat was…..tot nu!

Tanden gesignaleerd!

Hemeltje, er ging laatst een wereld voor mij open! Een hele week lang leek het kleine spook iets beter te slapen. Dat soort dingen durf je bijna niet hardop te zeggen, omdat je dan bang bent dat het gelijk weer mis gaat. Nou, nevermind, want het is al mis gegaan.. Door zijn oneindige natte kwijl plekken bleef iedereen steeds vragen of hij al meer tanden kreeg. Waar het antwoord steeds NEE was, werd dat nu eindelijk volmondig: JA! Tand nummer 3 en 4 zijn gesignaleerd! Deze keer betekent dit alleen ook slecht slapen, slecht eten, nog meer drama dan normaal en….. tandenpoep! Mijn Otis blijkt echt een easy-peasy-poeper te zijn, want nu zit het tot wel 4 keer per dag overal!

Tandenpoep horror

Voor de onwetenden onder ons, even de tandenpoep-horror op een rij:

  1. Geurtandenpoep
    Ja, poep ruikt nooit lekker, maar dit is wel een geur-productie in het kwadraat! Het is de uiterste noodzaak om GELIJK de luier te verschonen, want het hele huis kan ‘meegenieten’ van het aroma wat de kleine baas produceert.
  2. Doorlek alarm
    Op deze poep zit een groot doorlek-alarm. De poep zo ontzettend dun, dat het zo zijn luier uitloopt, langs zijn romper zijn broek in! Als hij een beetje zijn best doet zit het ook op zijn rug. Als je pech hebt kun je dus alles verschonen en dat meerdere malen per dag.
  3. Stukjes
    Er is grof geschut nodig om deze stukjes weg te halen, met een billendoekje ga je het echt niet redden. Men neme een beitel, hamer, gasmasker op en tikken maar…

Huidige status

De status is als volgt: 4 tanden paraat, maar ook nog heel wat te gaan.. Er staat mij nog best wat te wachten ben ik bang. Lieve ouders, wees dus voorbereid met zuurstoftanken, grootverpakkingen billendoekjes en dentinox!

Meer mom life avonturen? Je leest het op Oh yeah baby!