fbpx
Menu
Kleding / Style

Kleur bij NUNUNU!

De lente is in volle gang en we hebben al een aantal mooie zomerse dagen gehad! Persoonlijk kan ik niet wachten tot het weer zich ook aan de ‘regels van de seizoenen’ houdt en ik merk de laatste maanden dat ik in mijn kledingkast behoefte heb aan meer kleur! Dat idee had NUNUNU ook, want ik heb hun laatste zomercollectie eens goed bekeken! Kleur bij NUNUNU op een stoere manier!

kleur bij NUNUNU

Kleur bij NUNUNU

Als je het merk kent, dan weet je dat ze vaak in hun basics voor zwart wit en grijs kiezen en hiernaast twee accentkleuren vertegenwoordigd hebben. Dit seizoen wijken ze hier vanaf en konden ze echt geen keuze maken. We signaleren een explosie aan kleur bij NUNUNU, maar het blijft wel passen bij de kernwaarden van het merk: minimalistisch en stoer!

kleur bij NUNUNU

Jaloerse ouders

NUNUNU staat erom bekend dat volwassenen hierbij gaan kwijlen. Inderdaad omdat ze het zo leuk vinden voor hun kinderen, maar ook omdat ze zelf ook graag deze outfits zouden rocken! De designers hebben dit, ondanks het kleurgebruik, goed weten te behouden. Volwassenen vinden kleur ook leuk, maar in kinderkleding wordt het soms wat hysterisch. Hierin weet NUNUNU een goede balans te vinden en het toch minimalistisch te houden.

kleur bij NUNUNU

Kleur bekennen

Dé knalkleur van deze collectie is een prachtige diepe en intense kleur paars! Ook rood in combinatie met knalroze maakt zijn intrede en wat dacht je van groen met blauw in de mix? Hiernaast vindt je natuurlijk ook de vertrouwde kleuren zwart, wit, grijs en zacht roze, dus mocht je niet zo gek zijn op kleur, dan kun je je nog steeds uitleven met hun stoere en urban collectie!

kleur bij NUNUNU

Prints en kunst

Cijfers en speelse cirkels komen terug in de verschillende kleuren en kunstenaar Shay Id Alony mocht zijn ‘kunsten’ weer vertonen en een toffe bijdrage leveren! Dit keer is het een minimalistische krijttekening geworden van een schedel én een tekening die mij doet denken aan E.T. (the extra-terrestrial), een soort koppie met twee enorme ogen. Speels, krachtig en toch niet te kinderlijk.

kleur bij NUNUNU

Badkleding, sneakers en Céline

Wist je al dat ze ook een hele toffe lijn hebben met zwemkleding? Naast de bekende prints, komt hier ook zilver in al zijn glans in terug. Naast zomerslippers is er ook een samenwerking opgezet met het sneaker merk Volley uit Australië. Ken je Céline Dion nog? Ik vond het best een verrassende combi, maar ze heeft ook een eigen mini collectie voor NUNUNU neergezet! Ook zo benieuwd? Bekijk dan hun gehele collectie in de webshop!

Meer inspiratie voor kindermode en accessoires? Check de blog!