fbpx
Menu

Lampen voor op de kinderkamer, dat kan niet gek genoeg. Er komen zoveel leuke lampen voorbij, dat je bijna niet kunt kiezen. Deze lampen in origami stijl wilde ik jullie niet onthouden.

Disaster design

Disaster design zit achter deze super stoere lampen voor op de kinderkamer en ze hebben toffe dieren uitgekozen als uitgangspunt. Naast de drie dino lampen (klik de link voor meer dino inspiratie) van de T-Rex, de Triceratops en de Brachiosaurus hebben ze ook een beer, konijn en vos in de collectie.

disaster-designs-dinosaurus-figuur-lamp-wit-little-wannahaves-utrecht-online-kopen-nederland-belgie

Origami trend

De origami look zie je in veel dingen terugkomen. Van prints op kledingstukken tot pasvorm en plooien in kleding en van hangers aan sieraden tot vazen en lampen voor het interieur. Omdat je met de echte origami vouwkunst natuurlijk enorm veel kanten op kunt, is dit een ideaal thema om producten voor de kinderkamer mee te ontwerpen. Je kunt met origami van alles vouwen, dus ook dieren.

disaster-designs-dinosaurus-figuur-lamp-oranje-little-wannahaves-utrecht-online-kopen-nederland-belgie

Lampen in origami stijl

Deze lampen die ik tegenkwam zijn natuurlijk helemaal niet gevouwen, maar ze hebben wel die karakteristieke lijnen en geometrische vormen, zodat je de origami stijl erin herkent. Super stoer al zeg ik het zelf! Ze staan super leuk op de baby- of kinderkamer en dieren zijn sowieso altijd knallers (hier in huis in ieder geval).

disaster-designs-dinosaurus-figuur-lamp-groen-little-wannahaves-utrecht-online-kopen-nederland-belgie

Details

De lampen zijn tot 25 cm breed en tot 25 cm hoog. Dat ligt natuurlijk een beetje aan de vorm van de lamp die je kiest. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, onder andere oranje, mint en wit. Onze vrienden van Little Wannahaves hebben een mooie selectie gemaakt van deze lampen voor in hun winkel en webshop. Ze kosten €45,00 en werken op led verlichting. Mijn favoriet is natuurlijk het konijn, maar ik heb zo’n flauw vermoeden dat Otis de Triceratops wel ziet zitten. Boys will be boys…