fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Webshop tip: Little Mish Mash

Er is een nieuwe Nederlandse webshop geopend! Sharon van Little Mish Mash maakt onwijs leuke, originele en mooie accessoires voor op het kamertje van de kids! Alles van duurzaam hout en in prachtige zachte kleuren en stoere zwart-wit combi’s, net wat je smaak is. Bij een groot deel van de artikelen kun je namelijk zelf aangeven welke kleur je graag wilt hebben! Ideaal om zo een origineel accessoire te vinden wat perfect in het kamertje past. Denk bijvoorbeeld aan slingers met veren, tipi’s, ananassen of koekjes, mooie houten hangers zoals bijvoorbeeld een dreamcatcher, tekstbord of peace teken en houten blokken. Hier vind je alles om het kamertje echt af te maken.

Personaliseren
Yes, we like that! Te gek natuurlijk voor je eigen kindje, maar ook als kado voor een kraambezoek of verjaardag. Je kunt ook deze artikelen namelijk laten maken in de kleur die jij aangeeft. Er zijn verschillende producten te personaliseren: naambordjes met een naam of letter, met of zonder kwast in kleur naar keuze en te gekke cake toppers! Bij de cake toppers kun je naast de kleur ook nog kiezen voor glitters. Helemaal te gek!

De items zijn verkrijgbaar vanaf €5,95 voor een hanger tot €24,95 voor een dreamcatcher in de webshop van Little Mish Mash!

Little-mish-mash