fbpx
Menu
Mama zijn / Vervoer

Inklapbare bolderkar: gemak ten top!

Wat is dat toch, dat je alle ruimte in je huis benut? Toen ik de laatste keer verhuisde had ik hier en daar een lege plank over en dat vond ik heerlijk. Helaas duren dat soort momenten nooit lang en voelt het inmiddels weer alsof ik soms mijn huis uit klap. Daarom ben ik gek op slimme extra opbergruimte, zoals lades onder bedden en verborgen opbergbakken in tafels.

12647041_1670811526520771_2021805329466249155_n

Niet meer slepen

Nu kwam ik een te gekke bolderkar tegen! Zoals jullie wel vaker lezen, gaan Otis en ik regelmatig op pad. De duinen, het bos of het strand zijn allemaal even leuk, maar dat gesleep met spullen is natuurlijk minder leuk. Helemaal als je van plan bent om een hele middag op pad te gaan, heb je aardig wat spullen bij je aan eten en drinken. Soms ook nog een opstandige peuter op je heup, plus handtas en proviand is niet ideaal.

12670126_1670828453185745_8792208447592418876_n

Inklapbare bolderkar

Een bolderkar zie ik natuurlijk ook regelmatig voorbij rollen en dan denk ik: hey, dat is wat voor mij! Alleen op het moment dat ik loop te slepen natuurlijk, want daarna realiseer ik mij maar al te goed dat ik die bolderkar nergens kwijt kan en er ook geen extra ruimte voor vrij wil maken. Ik heb nieuws voor je: deze bolderkar is niet alleen mooi qua design, maar kun je ook nog inklappen!

jipfish_wagon_selfstanding

Jipfish

Dit mooie ontwerp komt van het Nederlandse merk Jipfish, een merk wat traditionele ontwerpen een eigen en innovatieve interpretatie geeft. Ze staan voor kwaliteit en werken met duurzaam hout. Alle bolderkarren zijn van buiten hetzelfde met hun mooie hout, maar voor de binnenkant kun je kiezen uit zes verschillende kleuren. Door de luchtbanden, zijn ze perfect te gebruiken in de stad (denk aan stoepjes), maar ook in de natuur (stronken en verschillende ondergronden).

jipfish_wagon_kleuren-2015

Inklappen en ophangen

Naast het design heeft deze bolderkar een briljante extra: je kunt hem gemakkelijk inklappen en ophangen. Eerst de lange zijdes naar het midden, dan de korte zijdes. Je kunt de luchtbanden eraf halen en de kar met een los aan te schaffen ophangsysteem aan de muur hangen. Dat scheelt jou dus weer ruimte in de gang of het schuurtje en de kar staat niet in de weg.

Ben je een liefhebber van Dutch Design, ben je gek op praktische oplossingen en ben je er klaar mee om als pakezel door het leven te gaan? Dan is dit misschien iets voor jou!

De inklapbare bolderkar van het Nederlandse merk Jipfish is in hun webshop verkrijgbaar voor €399.