fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn / Kraamkado / Thuis zijn

De 5 mooise houten babygym’s!

Met een kleine spartelaar in huis bedacht ik mij dat een babygym voor haar een ideaal item is! Met zeven weken speelt ze natuurlijk nog niet echt, maar ze kijkt haar ogen uit en graait en trapt alsof haar leven ervan afhangt. Ik ging dus op zoek naar houten babygym’s, omdat die naast hun duurzaamheid, ook nog eens mooi staan in het interieur!

Spelen voor baby’s

Ze kijkt, lacht, graait, slaat zichzelf per ongeluk en trappelt met haar kleine beentjes alsof ze de Nijmeegse vierdaagse aan het lopen is. Dat is natuurlijk té cute, maar echt iets vastpakken of spelen is er nog niet bij. De interactie is er wel met ons thuis, maar als ze in haar box, haar Nuna Leaf of op een kleed ligt, dan tja… Laten we het erop houden dat ze het niet zoveel aan vindt. Het werd dus tijd voor een toffe babygym, waarnaar ze kan kijken, tegenaan kan trappelen en naar speeltjes kan graaien! Ik ging op zoek en zette de 5 mooiste houten babygym’s voor je op een rij!

Houten babygym’s: mijn 5 favorieten

1.Strakke houten babygym

Prachtig van vorm, mooi licht hout en zelfs de bevestiging van de middenbalk aan de uiteinden is mooi en over nagedacht!

houten babygym

Merk Loullou via De Gele Flamingo – €179.95 verkrijgbaar in het roze en blauw én er zijn los verschillende speeltjes verkrijgbaar!

2. Boho ronde houten babygym

Wat een beauty en bij menig boho-lover gaat het hart bij het zien van deze babygym sneller kloppen! Helemaal in combinatie met de macramé hangers…

houten babygym

Finn + Emma – $99,00 verkrijgbaar in het licht hout, donker hout en wit

3. Minimalistische houten babygym

Met dit strakke en minimalistische design kun je niet misgaan. Vind je de hangers ook niet cute?

houten babygym

Babygym van het merk Liewood via PSikhouvanjou – €81,95 verkrijgbaar in een blauwe en een roze variant (hierboven de blauwe)

4. Stoere houten babygym

Bij deze mooie houten babygym is het frame gemaakt vanuit één stuk hout, wat een erg mooie uitstraling heeft!

houten babygym

Het merk Mum and Dad Factory via Mevrouw Aardbei – €137,00 met losse hangers.

5. Speelse driepoot houten babygym

Een leuk en speels design, waarbij je aan alle drie de poten speeltjes kunt hangen!

houten babygym

Merk Franck + Fischer via I love speelgoed – €79,95 verkrijgbaar in het naturel hout of wit.

Bij alle bovenstaande houten babygym’s is het natuurlijk mogelijk om andere speeltjes aan te hangen. Op veel plekken waar deze babygym’s verkrijgbaar zijn, vind je ook verschillende soorten speeltjes om eraan te bevestigen. Zo creëer je zelf de gym die perfect past bij jouw smaak (en wellicht zelfs je interieur).

Welke is jouw favoriet of heb je ook een mooie houten die een aanvulling is aan dit rijtje? Dan hoor ik het graag van je!

Op zoek naar meer inspiratie voor houten speelgoed of kraamkado’s? Je vindt het op de blog!