fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Verlichting

Dinosaurus lamp voor de dino fase

Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat ik een zoontje heb. Ik kan je melden, het is mij ook niet ontgaan! Oerkreten en dino’s is wat de klok slaat hier in huis… Mama doet uiteraard vrolijk mee. Deze dinosaurus lamp laat ik maar niet aan Otis zien.

Fases

Mijn kind heeft overduidelijk fases, waarin alles draait om dat onderwerp. Hij heeft het bijvoorbeeld gehad met konijnen. Dat hield in dat hij op tv alleen Peter Rabbit wilde kijken, een broodje wilde vanaf zijn Nijntje bord en drinken uit zijn Nijntje beker. We speelden iedere dag het Nijntje stoelendans spel en voor het naar bed gaan was het boekje over het stoerste konijn van Veldwijk, Binkie Buikschuiver favoriet. In de kinderboerderij, je raad het al, was hij niet weg te slaan bij de konijnen. Deze fase is nu bijna voorbij, maar er is alweer een nieuwe fase aangebroken: de dinosaurus!

Dino all over the place

The Good Dinosaur is tegenwoordig favoriet op tv en hij kan niet wachten tot zijn t-shirt met de dinosaurus erop weer uit de was is. Als hij het herkent roept hij vrolijk: ‘Jaaaaaaaaa DINO!!’ met het meest blije hoofd wat je je maar kunt voorstellen. Uiteraard smelt ik dan als moeder :-). We zitten nog aan het begin van deze fase, dus ik probeer het rustig te houden. Als het aan hem lag, dan was het huis al omgetoverd tot de oertijd, liep ik rond in een tijgervel met een bot door mijn haar en hij uiteraard in zijn blote gat. Én was ons huisdier natuurlijk een dinosaurus, de allergrootste welteverstaan.

dinosaurus lamp goodnight light

Dinosaurus lamp

Je snapt, dat toen ik deze te gekke dinosaurus lamp tegenkwam, dat ik toen gelijk aan Otis moest denken. Zijn koppie als hij deze zou zien is onbetaalbaar. Mijn bankrekening is natuurlijk ook niet oneindig, dus om de goede lieve vrede te bewaren heb ik deze inspiratie voor mezelf gehouden. Uiteraard deel ik het wel met jullie ;-). Daar bij jullie thuis lopen vast ook genoeg kleine dino fans in de rondte!

Goodnight Light

Deze kicken lamp is van het merk Goodnight Light en is zeer gedetailleerd. De dino zit stoer op een rots te brullen, met mooie bloemen en muisjes aan zijn voeten. Persoonlijk vind ik de lampen als ze uitstaan het mooist. Als ze licht geven krijg ik er de kriebels van! Puur decoratief vind ik hem fantastisch!

Verkrijgbaar

Deze dino lamp is verkrijgbaar in het wit, mint, fluor roze en fluor groen. Vrij heftig dat fluor, maar in het juiste kamertje kan het natuurlijk super tof staan! Ze kosten €99,00 en zijn te bestellen bij de Belgische webshop Wolf en Wolkje.