fbpx
Menu
Kraamkado / Posters / Thuis zijn

Kadotip: de sterrenhemel met Woezel en Pip

De geboorte van een kindje is het mooiste wat er is. Als de kersverse mama’s de kleine eenmaal in hun armen hebben, dan is dit het mooiste moment uit hun leven! Een wonder, zo bijzonder! Dat moment wil je zolang mogelijk vasthouden en kun je nu met de bekende vriendjes vastleggen. De sterrenhemel met Woezel en Pip is een prachtig kado (ook voor jezelf)!

De sterrenhemel met Woezel en Pip

Het moment van de geboorte kun je voor altijd vastleggen door de stand van de sterren in de vorm van een poster. Eerder liet ik jullie van MrStarsky al het originele en strakke design van Studio Kars+Boom zien. Later kwam hier het speelse ontwerp van Marta Abad Blay bij. Als derde werd er een Aqua variant aan toegevoegd met een zachte aquarel look. Nu doen ook de vriendjes Woezel en Pip mee, want zij sieren de nieuwere designs! In zachte pastels en samen met buurpoes aan de wand van de babykamer als blijvende herinnering aan het moment van de geboorte.

sterrenhemel woezel en pip

Sterrenhemel tijdens de geboorte

De stand van de sterren is op ieder moment uniek. Afhankelijk van jouw locatie, de datum en tijd zie je steeds iets anders als je naar boven kijkt. Deze bijzondere posters laten de stand van de sterren zien tijdens het meest mooie moment uit je leven, de geboorte van je kind.

Woezel en Pip

De vriendjes Woezel en Pip zijn niet meer weg te denken uit de leefwereld van onze kleintjes. Knuffels, speelgoed, boekjes, spelletjes, voeding, overal komen ze de kleintjes opvrolijken. Deze mooie samenwerking tussen MrStarsky en het team van Dromenjager heeft dit prachtige persoonlijke kado als resultaat. Te gek bij een geboorte of verjaardag, omdat het uniek is voor ieder kind. Wist je dat bij iedere aankoop er een bedrag gedoneerd wordt aan het Guusje Nederhorst fonds, wat de leefomstandigheden van kinderen en dieren wereldwijd beter probeert te maken. Een mooi initiatief!

sterrenhemel woezel en pip

De sterrenhemel met Woezel en Pip kado doen?

Dat kan natuurlijk! Op de website van MrStarsky kun je zelf de naam invoeren, net als de locatie, datum en tijd van de geboorte, zodat de tool van MrStarskyAmsterdam jouw persoonlijke poster samenstelt. Ook is er ruimte voor een eigen toegevoegde boodschap voor de kleine. Mocht je nu geen zin of tijd hebben om op zoek te gaan naar een lijst, dan kun je deze er direct bij bestellen. Easy does it, is het niet?

De posters met gepersonaliseerde sterrenhemel zijn verkrijgbaar in drie formaten. 30 x 40 cm, 40 x 50 cm en 50 x 70 cm en heb je al vanaf €34. Welke is jouw favoriet?

Trouwens, de nieuwste samenwerking met Stella Molenaar is ook super mooi! Heb jij die al gezien?

Meer posters of kraamkado’s vind je op de blog!