fbpx
Menu
Interieur accessoires / Kraamkado / Posters / Thuis zijn

Gepersonaliseerde sterrenhemel van de geboorte

Voor ouders to be is het wellicht nog een groot raadsel, maar als moeder van een gezond zoontje kan ik zeggen dat de geboorte van je kind een ontzettend bijzonder moment is. Dit moment vergeet je nooit meer en wil je zoveel mogelijk vasthouden (op enge bevallings-trauma’s na dan ūüėČ ). Nu kun je ook een gepersonaliseerde¬†sterrenhemel vastleggen op een poster van het geboortemoment¬†van je kindje.

MrStarsky

De geboorte van een kindje is iets magisch¬†en ieder kind is uniek. Nog iets wat op ieder moment en op iedere plek uniek¬†is, dat is de sterrenhemel. Dit heeft MrStarsky ge√Įnspireerd tot een bijzondere¬†gepersonaliseerde poster, waarop je de sterrenhemel vast kunt laten leggen op het moment van de geboorte van je kindje. Zo kun je hem of haar spelenderwijs kennis laten maken met de sterren en sterrenbeelden van de dierenriem!

mrstarsky-3

Gepersonaliseerde sterrenhemel

Hoe gaat het in zijn werk? Op de website kun je een simpel formulier invullen met de naam van je kindje, de geboortedatum, de geboorteplaats en de geboortetijd. De computer gaat dan voor je aan de slag en maakt ter plekke een preview voor je van dit persoonlijke moment. Naast de stand van de sterren en de sterrenbeelden, worden er vijf figuren uitgebeeld, die tijdens het moment van de geboorte centraal stonden. Op de poster is er ook nog ruimte voor een persoonlijke wens of spreuk voor je kleine. Cute toch?

mrstarsky-1

Bijzondere herinnering

Heel erg origineel om zo’n mooie gepersonaliseerde sterrenhemel aan de muur te hebben hangen voor je¬†kleintje √≥f om kado te doen aan die goede vriendin of je zus. Persoonlijke kado’s zijn toch altijd n√©t even wat specialer! Wil je een preview zien hoe de poster eruit komt te zien? Ga dan naar de MrStarsky website¬†om de gegevens in te vullen. Je ziet gelijk het resultaat! Zo kan je kindje dromen onder zijn of haar eigen sterrenhemel…