fbpx
Menu
Geboortekaartjes / Thuis zijn

Bereleuke geboortekaartjes met dieren!

Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Dan staat het uitzoeken van het geboortekaartje vast ook ergens op het to do lijstje. Wat dacht je van deze schattige geboortekaartjes met dieren?

Voorbereiden op de komst van de baby

En dan ben je opeens zwanger! Gefeliciteerd! Je hebt nog ongeveer acht maanden om van alles te regelen. Een opgemaakt ledikantje, 785 hydrofiele doeken en je mag een naam verzinnen. Via Youtube ga je leren inbakeren én je mag een geboortekaartje uitkiezen!

Geboortekaartjes met dieren

Het geboortekaartje is best een moeilijke keuze. Je wilt natuurlijk iets wat bij jullie past qua stijl. Op de één of andere manier zijn geboortekaartjes met dieren altijd een knaller. Ze hebben vaak leuk vormgegeven snoetjes en geven goed dat schattige baby-gevoel weer. Ik kwam er een aantal tegen, die super leuk zijn mét beren en konijnen, giraffen en panda’s, vosjes en aapjes!

Animal lover

Wat vind je van het uitvouwbare, langwerpige en verticale geboortekaartje met de beer of het konijn erop? Cute! Je kunt ook voor een meer standaard formaat gaan met in de hoofdrol een indianen opperhoofd. Ga je voor een jungle thema, compleet met een aapje en een leeuw of kies je liever voor een vosje die, net als jullie, op een wolk zweeft? Ook kwam ik een stoere kaart tegen met een beer in kraft-look of kun je de panda met kroon niet weerstaan? Wat is kiezen toch moeilijk!

Tadaaz geboortekaartjes

Bij Tadaaz, waar ik deze geboortekaartjes met dieren tegenkwam, kun je niet alleen schattige geboortekaartjes vinden, maar ook uitnodigingen of bedankjes voor een huwelijk, uitnodigingen voor een kinderverjaardag of natuurlijk kerstkaarten! Uiteraard kun je in de online editor zelf van alles aanpassen en kun je ook leuke fotokaarten maken! Ook hebben ze originele kaarten, zoals een geboortekaartje met 3D raket of 3D staand wolkje, maar ook kerstbal-hangers en 3D kerstbomen. Kaartjes voor iedere gelegenheid!

Ben je nu net op zoek naar leuke kaartjes? Dan krijg je van ons een leuke korting! Met code OHYEAHBABY krijg je 10% korting op je bestelling vanaf €50,00. Deze code is geldig tot en met 1 maart 2018, dus even goed onthouden!