fbpx
Menu
Interieur accessoires / Posters / Thuis zijn

Nijntje crush compleet met deze Nijntje posters van Kek Amsterdam

Ik zal niet de enige zijn, maar ik ben gek op Nijntje! Op en top Hollands en al tijden ook zeer beroemd over de grens. Ons bezoek aan het Nijntje museum was al fantastisch (met bijbehorende winkel aan de overkant) en nu zijn er ook te gekke Nijntje posters van Kek Amsterdam verkrijgbaar!

Nijntje crush

Wie is er niet gek op dat minimalistische konijn die we allemaal kennen uit onze jeugd. Een stukje algemene ontwikkeling wat ik mijn Otis met alle liefde meegeef! Boekjes, de grote vloerlamp, knuffels, oefen kaarten met woordjes, borden, lunchboxen, bekers, schaaltjes, slingers en spelletjes, er is bij ons thuis zat Nijntje spul te vinden! Maar….. er is altijd ruimte voor meer. Dat dacht ik toen ik deze posters zag!

Nijntje Posters van Kek Amsterdam

Kek Amsterdam kennen we als muren-mooimaker! Of dit nu is door middel van een behangetje, muursticker of te gekke posters. Nijntje is recent aan hun assortiment toegevoegd met super leuke grote muurstickers én deze briljante posters! Perfect voor iedere baby- of kinderkamer, een super leuke kadotip en gegarandeerd succes bij de kleintjes!

De verschillende Nijntje Posters

Er zijn twee afmetingen verkrijgbaar, namelijk A2 formaat (42 x 59,4 cm) en A0 (84 x 118,8 cm) voor degene die het nog grootser aan willen pakken.

In A2 zijn er 8 variaties, waaronder Nijntje in de bloemenjurk, Nijn met de beer in haar hand en Nijntje bovenop de schildpad. De bekende Nijn in het vliegtuig met haar oom zit ertussen, maar ook de stoere brandweerman! Er zijn drie thema posters waarop verschillende figuren bij elkaar afgebeeld staan. Nijntje en haar dierenvriendjes, een poster met verschillende beroepen en een poster met een sprookjes thema. De ene is nog leuker dan de ander en ik kan bijna niet kiezen…

Van de XL posters in A0 formaat kun je er uit twee kiezen. Dat maakt de keuze weer wat gemakkelijker. Kies je voor Nijntje met oom in het vliegtuig of Nijn in haar bloemenjurk?

Wie, wat, waar

Had ik al gezegd dat de posters ook erg betaalbaar zijn? Slechts €14,95 voor het A2 formaat en €24,95 voor A0. Alleen zoek ik nog naar een goede A2 lijst in de bekende ‘Ribba stylo’. Tips zijn dus welkom! Alle posters zijn verkrijgbaar in de Kek Amsterdam webshop. Ik ga denk ik voor de dierenvriendjes!