fbpx
Menu
Mama zijn / Schoenen / Style / Voor mama

Rock deze boots voor het hele gezin!

Lekker voor jezelf of een mini-me look met het hele gezin. Wie wil dat nou niet? Je draagt ze zoals jij dat wil, stoer met jeans of boho met een lange jurk. Wist je trouwens dat Dr Martens boots voor het hele gezin heeft? How cute!

Voor het hele gezin of een mini-me look

Liep je vroeger al op Dr. Martens of ben je wat later gezwicht voor deze stoere boots? Waar ze in mijn middelbare schooltijd vooral gedragen werden door de ‘alto’s’, zie je dat het nu bijna lijkt of iedereen wel een paar van deze mooie stappers in de kast heeft staan.

boots voor het hele gezin

Boots stylen

Je ziet dat je de Dr Martens tegenwoordig op allerlei manieren kunt dragen. Sommige blijven ze stoer dragen met een baggy jeans en losse top. Anderen gooien ze onder een skinny jeans en lumberjack hemd. Voor een boho look draag je ze zelfs onder je favoriete maxi jurk met bloemen. Ook op een zonvakantie kun je ze inpakken, want onder een kort broekje of rokje met een toffe hoed staan ze ook super stoer. Deze boots draag je gewoon het hele jaar door én zijn natuurlijk super stevig! Wist je dat ze ooit zijn ontstaan als werkschoenen? Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet bang ben dat er iemand op mijn teen staat als ik deze aan heb…

Boots voor het hele gezin

Ben je gek op de mini-me look en je kindje in dezelfde stijl als de jouwe te kleden? Dan kun je los met Dr Martens, want ze hebben ook dezelfde exemplaren voor kinderen en zelfs voor je baby! De baby versie heeft een heerlijk zacht zooltje, waardoor er naar hartelust in gekropen kan worden. Ook de eerste stapjes zijn ideaal op deze babyschoentjes, dus je kunt al vroeg beginnen met deze classics!

boots voor het hele gezin

Ik kocht de mijne online bij Sacha en ze waren de volgende dag al in huis! Naast Dr Martens hebben ze daar nog veel meer toffe damesschoenen en ook hele coole Chelsea boots! Bestel jij je schoenen vaak bij dezelfde shop online?

Meer fashion of toffe accessoires? Kijk voor meer inspiratie bij ‘style‘, ‘mama‘ of ‘schoenen‘!