fbpx
Menu
Kapsels - Haren / Style

Jongenskapsels inspiratie: met Otis naar de kapper

Vorige week ging meneer weer eens naar de kapper. Dan komt weer dat moment, waarbij je denkt: ‘Tja, wat gaan we eigenlijk doen met dat haar?’. Ik ging op zoek naar jongenskapsels inspiratie…

Vaker naar de kapper

Oké, ik zou eigenlijk vaker met Otis naar de kapper moeten. Zijn haar groeit op de één of andere manier toch best hard. Ook al heeft hij van dat typisch Hollandse futloze haar, het mag wel in model zitten. Nou ja, wat ik er ook in smeer: gel, haarlak, haarspray, droge wax, plakkerige wax, behangplaksel, het maakt niet uit. Na een paar minuten lijkt het alsof ik het niet heb aangeraakt. Het lost gewoon op! Hans Klok vraagt geld om iets te laten verdwijnen, nou Otis doet het gratis!

Jongenskapsels inspiratie

Wat gaan we doen met dat haar? Nou in ieder geval zeker niet te kort! Die korte stekel-koppies mogen van mij in de jaren 80 blijven hangen. Met de tondeuse de randjes netjes afwerken is prima, maar daar blijft het wel bij voor mij! Online deed ik wat speurwerk met wat goede voorbeelden om bij de kapper aan te komen en wellicht is deze inspiratie voor jullie ook leuk!

Toffe jongenskapsels die niet te kort zijn

jongenskapsels inspiratie

Super stoer natuurlijk dit lange, maar helaas niet weggelegd voor mijn lieve boy met boeren-flut-haar. Ook de lengte hangt voor Otis teveel in zijn ogen. Het effect: uit je ogen wrijven in een scheiding. Niet de bedoeling volgens mama…

jongenskapsels inspiratie

Dit kapsel is natuurlijk ook te leuk! Alleen moet gel, wax of lak dan wel blijven zitten… Hij lijkt ook wel iets op Otis met zijn blonde haren en bruine ogen. Toch heb ik ook niet voor dit kapsel gekozen.

jongenskapsels inspiratiemen’s hairstyles today

Dit is een erg tof kapsel. Misschien naar mijn smaak nog iets te kort aan de zijkanten, maar het komt dicht in de buurt!

jongenskapsels inspiratiecollection201

Lekker messy en zeker een goede optie, maar dan voor Otis in een langere variant!

jongenskapsels inspiratiecollection201

Super cool, maar met deze lengte moet ik echt met mijn binkie naar de kapper! Zie het scheiding-verhaal hierboven ;-).

jongenskapsels inspiratiezara

Lief en zacht kapsel, deze ouderwetse bloempot! Een lekkere blondie ook, maar dit staat bij een brownie natuurlijk ook super lief!

jongenskapsels inspiratie

Van een tijdje terug, deze kleine hanenkam, maar toch blijft het leuk en stoer! Mooi ook die strakke lijnen aan de zijkant.

jongenskapsels inspiratie

Deze is het geworden! Stoer, een beetje rommelig en niet te kort!

Heb jij ook nog leuke jongenskapsels inspiratie of heeft jouw zoontje super stoer haar? Deel gerust een foto in de reacties op de blog of op facebook!

Een tijd geleden ging ik ook op zoek naar toffe jongenskapsels. Je vindt ze op de blog! Ook meidenkapsels heb ik eerder opgezocht en binnenkort komt er nieuwe inspiratie aan. Houdt ons dus goed in de gaten!