fbpx
Menu
Kapsels - Haren / Style

10 stoere jongenskapsels

Bij stoere jongens horen natuurlijk stoere jongenskapsels! Dat is lang niet altijd makkelijk, want wat voor haar heeft je kindje en hoe valt het eigenlijk? Wat hier thuis ook een uitdaging is: hoe blijft het in model zitten?!

Hoera, mijn kind heeft haar!

Sommige baby’s worden geboren met een kale knikker en anderen hebben een volle bos met haar waar sommige volwassenen al jaloers op zijn. Mijn binkie had haar, zwarte fijne haartjes welteverstaan. Het heeft even geduurd tot het lang genoeg was om daar iets mee te kunnen doen, maar het is gelukt!

Donker of blond

Van fijn, kort, zwart haar naar soort van fijn, lang, blond haar. Huh, jazeker! Otis begon donker en heeft nu super blonde haren. Ik wordt regelmatig vreemd aangekeken in de winkels, maar ja mensen, hij is echt van mij.

Haarproducten

Voor dat Hollandse, fijne, boeren-flut-haar ben ik nog steeds op zoek naar het juiste haarproduct. Het haar van mijn zoon lijkt namelijk alles te absorberen. Van simpele gel tot duur behangplaksel. Ik stijl zijn haar met wat rommel en dan zit het fantastisch….voor vijf minuten. Daarna stort het in als een plumpudding. Vaak funk ik hem helemaal op en loopt hij erbij als Einstein, maar dat is met een paar minuten geabsorbeerd. Bijzonder maar waar. Daarom moet zijn haar goed geknipt zijn, zodat hij ook zonder styling producten leuk voor de dag komt.

Stoere jongenskapsels

Ik ben dus weer eens op zoek gegaan naar stoere jongenskapsels. Vorig jaar vonden jullie dit erg leuk, dus ik ging op zoek naar wat mooie nieuwe koppies. Kapsels voor jongens die heel hard rennen, jongens die in bomen klimmen en jongens die eigenlijk geen seconde stil zitten. Stoere jongens die brullen als een leeuw en van iedere dag een feestje maken!
Wie weet zit er wat voor je tussen! Heb jij thuis ook zo’n mooi geknipt koppie rondlopen? Dan zie ik die graag! Deel gerust een foto hieronder op de blog of op Facebook!