fbpx
Menu
Organic - Eco / Schoenen / Style

Leren eco babyslofjes met lieve designs!

Babyschoentjes zijn nu eenmaal super schattig. Alles in het klein eigenlijk. Deze leren eco babyslofjes zijn super cute, super zacht en hebben een lief ontwerp!

Easy Peasy

Dit merk kwam ik een hele tijd geleden al tegen op de beurs de Kleine Fabriek. Toen vond ik het al super schattig, dus inmiddels is het weleens tijd om ze een plek te geven op de blog!

leren eco babyslofjes easy peasy oh yeah baby

Leren eco-babyslofjes

Easy Peasy is een Frans merk en staat bekend om zijn eco-mentaliteit. In dit geval betekent het dat ze werken met plantaardig en gelooid leer. Hierdoor zijn de schoentjes super zacht, ademend en comfortabel voor die kleine wiebelteentjes. Perfect om de voetjes warm te houden en soepel om in te leren kruipen en de eerste sapjes te zetten.

leren eco babyslofjes easy peasy oh yeah baby

Otis

Het is natuurlijk schandalig, maar ik heb iets op te biechten. Mijn eigen Otis had zijn eerste schoentjes pas toen hij iets van 10 maanden oud was. Hij is geboren in Dubai, waar het natuurlijk altijd warm is. Uiteraard had hij altijd blote voetjes buiten en binnen met airco droeg hij sokjes. Niet dat die goed aan bleven zitten overigens. Toen we met een paar maanden naar Nederland kwamen was het hier zomer. Nog steeds warm dus en nog steeds een leven op blote voeten en soms sokjes. Met 10 maanden ging hij voor het eerst naar de opvang. Toen zag ik opeens al die kindjes met schoentjes aan en toen dacht ik: shoot, mijn kind heeft dat niet eens! Vanaf dat moment heeft hij nooit meer zonder schoenen gezeten, maak je geen zorgen!

Hij heeft daar een lichte tik aan over gehouden, want waar hij ook binnen komt wil hij als eerste zijn schoenen uit en thuis kom ik overal kleine sokjes tegen. Hij trekt ze graag uit. Sorry Otis, dat is een beetje mijn schuld! Kleine schoentjes zijn juist zo leuk!

leren eco babyslofjes easy peasy oh yeah baby

Dieren, franjes en vleugels

De Easy Peasy’s zijn natuurlijk té leuk met die schattige dieren snoetjes, franjes en vleugeltjes, waarmee je kleine engel bijna weg vliegt! De muisjes, poesjes, hondjes, konijnen en beertjes hebben losse oortjes en de muisjes zelfs lose snorhoren! Mijn suède crush wordt beantwoord met de camel en gele lage schoentjes met vleugeltjes op de enkels.

leren eco babyslofjes easy peasy oh yeah baby

Alle schoentjes hebben een goede anti-slip zool en sluiten met klitteband. Zo blijven ze goed zitten, zelfs met kleine trappelbeentjes!

Deze Easy Peasy’s leren eco babyslofjes zijn verkrijgbaar vanaf €36 tot €45 bij De Gele Flamingo. Kun jij kiezen welke je het leukste vind?