fbpx
Menu
Kapsels - Haren / Style

10 mooie meidenkapsels

Hen je een dochter met een leuk koppie met haar? Dan heb wat inspiratie voor een aantal toffe meidenkapsels voor je gevonden! Vorige week waren de stoere jongenskapsels aan de beurt. Dan kunnen de mooie meidenkapsels natuurlijk niet achterblijven!

Haar trauma

Ik werd geboren met een volle bos pikzwart haar en het stond omhoog in een grote kuif. Ik had zo door kunnen gaan voor het nieuwste bandlid van Kiss. Dat briljante haar heeft niet heel erg lang geduurd.

Misschien kwam het door een aantal operaties toen ik klein was, maar mijn gehele lagere schoolperiode had ik vrij dun haar. Mijn paardenstaart was maar een klein plukje, waar het bij andere meiden uit mijn klas een dikke volle staart was. Ik heb er zelfs een keer permanent in gehad (krullen dus). Naast dat dit toen onwijs ‘in’ was (kun je nagaan hoe oud ik ben), leek mijn haar ook een stuk voller! Een goede bijkomstigheid ;-). Maar er is hoop! Daarna is mijn haar namelijk weer mooi dik geworden, hallelujah! Nu ben ik gezegend met een goede bos lang donker haar én nog steeds geen grijze haar te bekennen! Hoera!

Mooie meidenkapsels

Moeders van dochters: opgelet! Ik zocht voor jullie kapsels op voor mooie stoere meiden. Meiden die hun nagels lakken en deze vervolgens weer vies maken buiten in de aarde. Moppies die zich willen verkleden als prinses en een half uur later met hun regenlaarzen aan door de grootste plassen rennen. Dames die gek zijn op roze, maar die hun roze kleding aan het einde van de dag soms aardig vies weer uittrekken. Pony’s of één lengte, een knotje of een vlecht? Van alles wat! Klaar? Daar gaan we!

Heb jij thuis ook een mooi koppie met haar zitten of maak jij daar de mooiste kapsels mee? Daar ben ik natuurlijk erg benieuwd naar! Deel gerust een foto hieronder op de blog of op Facebook!