fbpx
Menu
Organic - Eco / Style

De voorjaarscollectie van Little Label staat te trappelen!

Het zonnetje schijnt hier door het raam en de ergste kou is (volgens mij) het land uit. Ik kan niet wachten op het voorjaar en helemaal als ik al die leuke nieuwe collecties zie! Ik heb mijn oog laten vallen op de voorjaarscollectie van Little Label en laat hem je graag zien!

Is het al voorjaar?

Zo, dat was even koud de laatste tijd! Zelfs met wat sneeuw en we konden weer schaatsen! Voor de echte winterliefhebbers natuurlijk fantastisch om weer eens op de schaats te staan en met de kids de kou buiten op te zoeken. Hoe leuk het ook is, ik moet eerlijk toegeven dat ik niet kan wachten tot het voorjaar begint…

Little Label

De voorjaarscollectie van Little Label!

Iets warmere temperaturen, een eerste kopje thee buiten in het zonnetje en iedereen die weer meer naar buiten gaat. Ik ben er gek op! Hoe heerlijk het ook is om in de winter binnen te cocoonen, het voorjaar geeft mij een enorme boost. Helemaal omdat er weer allemaal heerlijke voorjaarscollecties uitkomen om alvast heerlijk in de stemming te komen!

Happy kids

De nieuwste Little Label collectie bestaat, zoals we van ze gewend zijn, uit goede kwalitatieve stoffen die heerlijk zacht aanvoelen. Ze maken gebruik van biologische stoffen, waarbij er tijdens de productie hiervan geen chemicaliën of andere schadelijke stoffen worden gebruikt. Beter voor het milieu én de tere kinderhuidjes! Naast de basic kleuren wit en crème, zijn er dit keer gekozen voor de accentkleuren mint, blauw, goud bruin en zacht roze voor de meiden en  goud bruin en blauw voor de jongens! Bij de prints zie je strepen, stippen en bloemen voorbij komen én de meiden hebben toffe afwerkingen, zoals linten, ruches en pom-pom randjes. Wist je dat ze een speciale baby collectie hebben, een pyjama collectie én dat de kleding gaat van 0-12 jaar oud?

Little Label

Little Label: comfy, kwaliteit én biologisch textiel

Bij Little Label draait het om ‘Happy kids, make happy moms’. Dat is zeker zo! Gelukkig heb ik  met mijn vierjarige apenkop nooit discussies over kleding, maar met Little Label heb ik dat zeker niet! Hij heeft een aantal setjes hiervan in de kast liggen die allemaal gemaakt zijn van super comfortabele en zachte stoffen. Heerlijke basics die goed zijn te combineren én die echt mooi blijven! Mijn kind let helemaal nergens op, dus hij speelt, klimt, rent en valt. Ik was, was en was nog een keer ;-). Kinderen kunnen hier heerlijk in spelen en bewegen en wij als moeders hoeven ons niet druk te maken om de kwaliteit. De perfecte combinatie!

Wil je meer zien van de voorjaarscollectie van Little Label? Neem gerust een kijkje op de website!

Meer organic en verantwoorde kinderkledingmerken zijn te vinden op de blog! Houdt het goed in de gaten want er komen binnenkort meer mooie eco labels in deze categorie te staan met hun voorjaarscollectie!

Little Label