fbpx
Menu
Schoenen / Style

Twinnen met dezelfde Bergstein sloffen!

Wie loopt er het halve jaar met koude kakken? Dan zijn deze Bergstein sloffen van zuiver scheerwol een must! Verkrijgbaar voor je mini én jezelf!

Tijd voor sloffen!

De tijd voor sloffen is weer in volle gang! Het is buiten guur weer en we dragen weer onze winterjassen. Als je thuis komt, dan gaan de jas en schoenen uit en in één ruk door gaan de sloffen aan. Heerlijk! Lekker genieten binnenshuis, maar wél met warme voeten!

Koude kakken

Ik ben dus zo’n type wat geloof ik 10 maanden per jaar met koude voeten rondloopt. Ik draag aan het einde van de zomer al sloffen, want als ik eenmaal koude voeten heb… Vraag mij niet hoe dat werkt, maar zonder warme voeten word ik ook niet warm, dus goede sloffen zijn een must!

Cozy en warm

Deze sloffen zijn van een merk wat we kennen van de vrolijke gekleurde regenlaarsjes: Bergstein! Deze heerlijke Bergstein sloffen zijn super comfortabel en gemaakt van zuivere scheerwol. Ideaal voor die types die het hele jaar met koude kakken rondlopen (that would be me)! Naast de buitenlaag van scheerwol is hetzelfde materiaal ook gebruikt voor een binnenlaag. Dubbel zo warm dus! De buitenzool is van vilt en latex en heeft een goede grip. Perfect voor rennende kinderen én voor onhandige ouders ;-).

Twinnen met Bergstein sloffen!

Voor kinderen heb ik al eerder leuke sloffen laten zien, maar deze toffe Bergstein sloffen heb je in maatjes voor je mini, maar ook voor jezelf! Dat wordt dus twinnen met je mini dit najaar! Vanaf de allerkleinsten in maat 19 tot en met maat 47, iedereen kan terecht. Je kunt dus helemaal uitpakken met het complete gezin! Voor de kinderen (en mama’s met redelijk kleine voeten) zijn alle 12 kleuren beschikbaar van maat 19 tot en met maat 38. Er zijn vijf kleuren ook beschikbaar in grotere maten. Wordt het geel, rood, roze, paars, groen of blauw? Of liever iets meer introvert met  kleuren als beige, grijs, donkerblauw of zwart? Voor iedereen is er wel een geschikte kleur te vinden.

De Bergstein sloffen voor het hele gezin zijn verkrijgbaar in bij Bol.com vanaf €29,95.