fbpx
Menu
Style / Tassen

Gymtassen voor kleuters: de leuksten!

Rugtas, broodtrommel, drinkbeker, fruit, kind…. Check , check, check! Bijna klaar voor de basisschool! Vergat ik daar toch bijna een gymtas voor mijn kind te regelen! Ik zocht de leukste gymtassen voor kleuters voor je op voor een leuke prijs!

Basisschool voorbereidingen

Sorry jongens. Ik zit compleet in de voorbereidingen voor de basisschool, dus ik zal jullie ook regelmatig daarmee vervelen. Sorry als jouw kindje niet in deze fase zit. Dan is het handig voor later misschien. Ik beloof dat er ook nog zat leuke blogs voorbij komen voor de kleintjes!

Gymles!

Klaar om het wandrek in te gaan? Over de bok te klimmen? Via de hoepels naar de touwen te rennen en naar de overkant te slingeren? Apenkooien blijft natuurlijk één van de leukste dingen die je kunt doen in de gymzaal. Lekker rennen, klimmen en dan hopelijk aan het einde van de dag moe in slaap vallen. Dat laatste deel duim ik dagelijks voor bij mijn Otis, sshhhttt!

Gymtassen voor kleuters

Mij was het een beetje ontschoten. Ik dacht helemaal voorbereid te zijn met de apentas van SkipHop, compleet met broodtrommel, drinkfles en snachbox. Hiernaast heb ik nog een LEGO brooddoos liggen, een tof snackbakje van We Might be Tiny en diverse bekers met Batman en andere types. Ik dacht dus lekker klaar te zijn, op de naamstickers en gymkleding en schoenen na. Hoor ik net dat er ook een speciale gymtas nodig is. Nou ja, dat zou wel handig zijn om de gymspullen bij elkaar in te bewaren dan. Hoe kan ik dat nou vergeten?

De leukste gymtassen voor kleuters

Toen deed ik waar ik goed in ben: struinen en zoeken. Even gluren bij leuke shops en met bepaalde zoektermen kwam ik een heel eind. Ik vond een webshop met super leuke gymtassen én voor een leuk prijsje! Bij Engeltjes en Draken (lekker toepasselijke naam ook), hebben ze de collectie van Rexinter, waarbij ik stuk voor stuk zeg: hoe leuk?! Ze hebben van dezelfde toffe figuren trouwens ook heel veel andere leuke lunch items, dus mocht je nog op zoek zijn…

Deze te gekke Rexinter gymtassen heb je voor €11,95! Welke is jouw favoriet? Ik twijfel tussen de monsters of de leeuw!

Meer leuke tassen of lunch inspiratie? Check de blog voor meer info!