fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

Winnen: Ebzo sweater of longsleeve!

Eerder deze week liet ik jullie kennismaken met het Nederlandse merk Ebzo! De stoere en mooie handgemaakte collectie van Kim met de leuke prints! Heb je toevallig al een leuke Ebzo sweater of longsleeve gespot? Let dan goed op! We mogen deze week namelijk één van jullie blij maken met een Ebzo sweater of longsleeve naar keuze voor je kleine!

Doe je ook mee? Zorg dan dat je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  1. Like Ebzo en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Voor een extra winkans kun je Ebzo en Oh yeah baby ook volgen op Instagram en de foto van deze winactie delen met de hashtag #ebzowinnen.
  3. Wij zijn gek op leuke ideeën dus laat ons weten op de blog of in een reactie op Facebook wat voor symbool of uitspraak je tof zou vinden op een Ebzo item! Wie weet wordt deze binnenkort omgezet tot een ontwerp!

Op zondag 20 december maken we de winnaar bekend! Good luck everybody! We hebben een winnaar! Patricia Okker-van der Geest gefeliciteerd met je prijs! Je mag een sweater of longsleeve uit de Ebzo shop uitkiezen en als je deze + de maat aan mij doorgeeft met je adres dan gaan we regelen dat je zo snel mogelijk jouw prijs krijgt! claudia@ohyeahbaby.nl

ebzo-sweater-of-longsleeve