fbpx
Menu
Aan tafel / Mama zijn

De allerleukste lunchtrommel en snackbox voor kinderen

Er zijn zoveel leuke lunchtrommels verkrijgbaar, dat je soms niet meer weet waar je het zoeken moet… Ik ga het nóg moeilijker voor je maken met de schattigste snackbox voor kinderen ooit!

Bakjes, schaaltjes en bewaardozen

Ik moet iets bekennen… ik ben GEK op bakjes, trommeltjes en schaaltjes. Ik heb er een kast vol van staan. Mooie en voor mij bijzondere aardewerk exemplaren vanuit mijn verschillende reizen voor werk tot de simpele plastic opbergbakjes die je in grootverpakkingen koopt. Zelfs degene waar ik een deksel van kwijt ben bewaar ik nog. De bakjes van de afhaalchinees? Ook bewaren, super handig! Zelfs als ik er al 20 heb staan ja…

De mooiste, schattigste en multifunctionele snackbox voor kinderen

Als liefhebber van bakjes werd ik natuurlijk WILD toen ik deze exemplaren voorbij zag komen op mijn tijdlijn. Wat zijn ze leuk! Dit is geen gewone snackbox, dat zie je zo.

  1. Design
    Ze zijn natuurlijk ten eerste qua design fenomenaal! Je wilt ze gewoon hebben, ik althans.
  2. Multifunctioneel
    Ten tweede kun je ze dus ook gebruiken als schaaltje en het deksel als bordje. Ideaal met een omhoogstaand randje voor bijvoorbeeld wat fruit, wat bij die kleine apen normaal zo het bord afglijdt. Ook passen er twee boterhammen in dus ze kunnen perfect mee de schooltas in.
  3. Oersterk!
    Ten derde kunnen ze in de magnetron, de vriezer én de vaatwasser. Ideaal natuurlijk voor drukke moeders! Er zit een mooie siliconen band omheen, zodat ze niet open kunnen springen in de tas en zijn echte eyecatchers op school, bij de opvang of de sportclub.

De leukste snackbox voor kinderen

Het design van deze snackbox had je wellicht al herkend. Ze zijn van het leuke merk ‘ We might be tiny’, waar je ook de placemats van hebt in té schattige dieren vormen. Deze bakjes zijn verkrijgbaar in verschillende dieren en kleuren. Wordt het de beer, het konijn of de kat? En kies je voor de kleur mint, geel, lila, grijs, roze of petrol. Eigenlijk is het onmogelijk om te kiezen!

Praktische en veilige kadotip

Wist je dat er naast de placemats en de snackbox voor kinderen nu ook bekers van hetzelfde heerlijke siliconen materiaal verkrijgbaar zijn? Onverwoestbaar en gemakkelijk schoon te houden. Alles is BPA vrij, dus bevat geen schadelijke stoffen voor je kindje. Een tof kado voor de decembermaand! En ja, jij mag hem zelf ook best een keer lenen ?.

Deze cuties en beauties zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Gras onder je voeten en kosten €22,95. Niet spotgoedkoop voor een lunchtrommel, maar hiervoor heb je wel echt een heel erg kwalitatief, multifunctioneel én mooi product! Hier staan ze op het verlanglijstje…