fbpx
Menu
Interieur accessoires / Kraamkado / Posters / Thuis zijn

Geboorteposter met de maanstand!

Kennen jullie dit toffe Nederlandse concept al? Deze geboorteposter met de maanstand is het perfecte kraamkado!

Geboorteposters

Er zijn verschillende geboorteposters verkrijgbaar, de ene nog mooier dan de ander. Print Candy geeft je aanpassingen in kleur aanpassen en laat je de naam en datum toevoegen. Bij andere geboorteposters wordt er iets speciaal voor jou aangepast. Bij The Birth Poster is dat bijvoorbeeld de lengte van je kindje. MrStarsky kijkt toevallig ook naar de stand van het sterrenstelsel ten tijde van de geboorte, alleen is de uitwerking hier echt grafisch en wordt dit gelinkt aan tekens van de dierenriem.

My Lunar Phase: geboorteposter met de maanstand

My Lunar Phase kijkt naar de stand van de maan ten tijdens de geboorte. Hierdoor kun je kiezen voor een donkere poster voor de kindjes die ’s nachts geboren zijn en een lichte voor de kindjes die overdag geboren zijn. Dit hoeft echter niet, want je kunt zelf kiezen wat je het mooiste vind. Naast licht of donker is ook de maanfase uitgelicht. Iedere maanfase heeft een eigen naam, zoals bijvoorbeeld de nieuwe maan, het eerste kwartier of wassende maan. In het Engels kinkt dit natuurlijk een stuk mooier met termen als ‘new moon’, ‘first quarter’ en ‘waxing crescent’.

Persoonlijk kado voor jonge ouders

Ten eerste vind ik dat een kado met de naam van de baby erop erg waardevol is. Iemand heeft de moeite genomen om iets bijzonders uit te zoeken. Dat wordt altijd erg gewaardeerd en is echt een persoonlijk kado. Daarnaast vind ik het geboortemoment zoiets bijzonders, dat het prachtig is om dit via de stand van de maan vast te leggen. De vormgeving is mooi strak en past in ieder interieur. Dat maakt het dat deze geboorteposter ook perfect in een huiskamer past! Zie je het al voor je? Drie posters naast elkaar van alle kindertjes? Te gek!

De My Lunar Phase poster is online verkrijgbaar in de webshop voor €60,00. Als je de blog goed in de gaten houdt, dan hebben we later deze week wellicht een leuke verrassing voor je…