fbpx
Menu

Otis is gek op Nijntje. Mama trouwens ook. Er zijn hier in huis diverse boekjes, knuffels en spelletjes te vinden van dit paradepaardje van Nederlandse bodem. Sinds afgelopen week is hier een nieuw product bijgekomen: De Nijntje lamp van Mr Maria!

Iconisch

Ik vind het fantastisch dat zo’n iconisch figuur door dit mooie merk is omgetoverd tot strakke designlamp! Dit artikel is natuurlijk een klassieker, want het past met zijn witte materiaal in ieder interieur en is een echte eyecatcher op de kinderkamer of in de speelhoek! De lamp is van een goede kwaliteit, super decoratief en ook nog functioneel.

Even dimmen jij!

Mijn Otis is geen fantastische slaper en de laatste tijd moet er ook een lichtje aan in zijn kamer. Het is nog best puzzelen qua wattage, want een lampje is al snel te licht. Dit prachtige exemplaar is zonder verlichting al een beauty, maar als je hem aan doet, zit er ook nog een dimmer op. Je kunt dus precies de juiste lichtsterkte instellen. Een mooie bijkomstigheid aan zo’n toffe lamp.

otis-en-nijntje-lamp-mr-maria-oh-yeah-baby-2

Nijntje lamp

Otis was door het dolle heen toen deze lamp binnen kwam. ‘Kadootje voor Otis!’ en dan ook nog in een enorme doos. Toen daar één van zijn favoriete karakters uitkwam, kon zijn dag natuurlijk niet meer stuk. Hij sleepte ermee door het huis om de perfecte plek ervoor te vinden. Uiteindelijk is het een plekje in zijn kamertje geworden, waarbij hij hem goed kan zien vanuit zijn bedje. Zeg nu zelf, slapen terwijl Nijntje de wacht houdt, is natuurlijk wel rustgevend!

Design kinderinterieur en accessoires

Als je gek bent op interieur en design, dan zal deze lamp goed in het kamertje van je kleine passen. Ben je op zoek naar andere design kindermeubels of design kinderlampen, neem dan een kijkje in de webshop van Mister Design. Daar komt deze lamp vandaan en ze hebben super mooie artikelen voor kinderen, maar natuurlijk ook voor jezelf. 😉

Mr Maria lamp 50 cm – €129,00

Ppssttt, hij is ook verkrijgbaar in een grotere afmeting en er zijn van Mr Maria ook nog veel meer andere leuke kinderlampen beschikbaar.