fbpx
Menu
Interieur accessoires / Kraamkado / Posters / Thuis zijn

De leukste dieren naamposter!

Kado’s met naam blijven altijd extra speciaal. Het is persoonlijk en zo maak je een baby- of kinderkamer meer eigen. Ik vond laatst de leukste dieren naamposter die ik ooit gezien had! Die moet ik natuurlijk even laten zien aan jullie…

Dieren naamposter

Bij deze te gekke naamposters staat er bij iedere letter een ander dier centraal. De V is van vlinder, de L van leeuw, de E van eekhoorn, de M van muis en de O van olifant. Hieronder staat een tekst met woorden met deze letter. Bijvoorbeeld ‘De O van olifant, opa, oma, oceaan, onschuldig en van…..’ de naam van je kleine!

Personaliseren

Je kunt bij deze poster kiezen uit drie formaten: 15 x 21 cm, 21 x 30 cm en 30 x 40 cm. Uiteraard kun je zelf het woord of de naam invoeren en kun je ook kiezen uit verschillende kleuren achtergrond. Naast uni kleuren zijn er ook wat bijzondere effecten, zoals krijtbord, marmer en beton te selecteren. Zo past de poster altijd perfect in het interieur van het kamertje!

dieren naamposter

Matching dieren alfabet naamposter

Om het nog even leuker te maken, zijn er matching alfabet posters bij verkrijgbaar. Deze posters hebben hetzelfde design en natuurlijk alle letters van het alfabet. Hierbij kun je de achtergrond een kleurtje geven en de letter en naam die eruit moeten springen krijgen weer een andere kleur. Super leuk om deze twee posters in dezelfde maat naast elkaar te hebben hangen. Zo kan je kleintje langzaamaan zijn eigen naam leren, plus de andere letters van het alfabet!

Kado tip

Het is natuurlijk heel erg leuk voor op het kamertje van je eigen aapies. Ook kun je het geven als origineel kado idee voor een vriendin die net bevallen is. Of als verjaardagskado voor een kindje met een nieuw kamertje! Ik heb zo’n flauw vermoeden dat het wel in de smaak zal vallen! Van mij krijgt Print Candy een dikke vette like!

Deze én nog meer te gekke gepersonaliseerde posters zijn verkrijgbaar in de Print Candy webshop vanaf €8,50 voor afmeting 15 x 20 cm tot €17,50 voor afmeting 30 x 40 cm.

dieren naamposter

Op zoek naar nog meer toffe naamposters? Dan zijn deze naamposters met dieren ook te gek! Voor meer poster inspiratie kun je de blog checken!