fbpx
Menu
Mama zijn / Zwanger - Bevallen

Feestkleding tijdens je zwangerschap

Wat trek je aan als je zwanger bent en een leuk feest hebt? Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen en er mooi uitzien. Ik had een afgelopen zomer zo’n feest en ik ging op zoek naar een mooie jurk! Feestkleding tijdens je zwangerschap: ik vond het!

Tijd voor een feestje

Afgelopen zomer had ik een feestje. Dat was niet zomaar een feestje! Mijn ouders zijn dit jaar 40 jaar getrouwd, mijn vader werd 65 en mijn moeder 60. Drie mijlpalen tegelijk en dat werd uitgebreid gevierd! Uiteraard dacht ik vooraf: wat moet ik aan? Op dat moment was ik 7 maanden zwanger en je wil dan ook echt iets feestelijks aan. Hoewel ik bijna mijn hele zwangerschap met mijn ‘eigen’ kleding gedaan heb, wilde ik voor deze gelegenheid iets bijzonders aanschaffen…

feestkleding zwangerschap

Feestkleding tijdens je zwangerschap

Ik ging op zoek naar een mooie jurk en hij mocht best opvallend zijn. Dat is gelukt! Hij is prachtig: lang, koraal rood, speciaal voor een babybuik én hij valt ontzettend mooi. Hij heeft een beetje een Spaans gevoel door twee afzakkende roesel bandjes en ik geloof dat niemand die dag om mij heen kon (of mij kwijt kon raken door de kleur). Het feest was super geslaagd en we hebben met 39 weken (ik weet het, tricky) nog een fotoshoot gedaan, om de jurk aan jullie te laten zien.

Zwangerschapskleding

Niet alleen feestkleding tijdens je zwangerschap, maar ook dagelijkse outfits kun je vinden bij Gebe Maternity. Daar is deze beauty van een jurk van. Je vindt er verschillende stijlen, van comfy sweaters voor het najaar tot feestelijke jurkjes, zakelijke en nette outfits tot feestkleding. Ze hebben zelfs badkleding en kleding met tricks om je baby te voeden, dus het zijn met hun jarenlange ervaring echte experts op het gebied van pasvorm bij de zwangere vrouwen. Mocht je dus op zoek zijn, dan is het de moeite om even een kijkje te nemen!

feestkleding zwangerschap

De jurk die ik op deze foto’s aan heb is verkrijgbaar in de webshop van Gebe Maternity!

Wil je meer lezen over mijn zwangerschap of mijn truukjes om je eigen gardebobe zo lang mogelijk te kunnen dragen? Je leest het op de blog!