fbpx
Menu
Kleding / Style

Ik wil het NUNUNU: de wintercollectie!

Ook dit najaar hebben ze zich bij NUNUNU weer van hun beste kant laten zien en is het resultaat van de wintercollectie te gek geworden! Heb jij hem al gezien?

nununu wintercollectie

NUNUNU de wintercollectie

Tijdens de voorjaarscollectie eerder dit jaar werkte het merk samen met een kunstenaar: Shay Id Alony. Dit resultaat is zo goed bevallen, dat deze voor de huidige collectie weer is aangehaakt om voor een toffe vibe te zorgen! Ze hebben zich laten inspireren door Afrikaanse stammen en primitieve communicatie vormen. Waar er voorheen nog letters en cijfers in de collectie naar voren kwam, zijn deze nu vervangen door simpele iconen, als cirkels, strepen en piramides. De herkenbare skull lijkt in deze collectie op een cool Afrikaans masker in combinatie met een robot. Back to basic en back to the future in één!

nununu wintercollectie

Minimalisme waar ook jij op aast…

Het merk NUNUNU kenmerkt zich door het minimalistische en urban karakter. De items die ze voor de kids maken, zou je zelf ook wel in de kast hebben willen hangen! Ppsstt… en dat kan ook bij enkele stuks, check de website maar even. Ik weet bijvoorbeeld dat een item wat steeds terug komt en wat Otis dus steeds weer vindt in zijn kast in een andere kleur, dat ik die ook graag zou dragen! Ik heb het hier over de diagonal pants, een klassieker van sweatstof, die heerlijk zit en een perfect pasvorm heeft! Otis doet ook lang met zijn NUNUNU kleding en geloof mij, ik was het VAAK! Geen skinny, strakke en oncomfortabele jeans voor mijn boy, maar zachte en stoere joggers met een baggy pasvorm! Ideaal om te spelen, klimmen én om warm te blijven.

nununu wintercollectie

Kleur bekennen

NUNUNU kiest met deze wintercollectie voor zijn basiskleuren wit, grijs en zwart, in combinatie met poederroze en een mooie kleur geel. Zandstorm geel, om even in Afrikaanse sferen te blijven. Laat ik nu GEK zijn op geel… Speels tussen de vele donkere kleuren die je nu ziet én leuk voor een jongen en een meisje.

nununu wintercollectie

Basics met een twist

NUNUNU staat trouwens bekend om zijn bijzondere basics. Een tee is nooit gewoon een tee, maar heeft een toffe en ruige afwerking, ninja uiteindes aan de mouwen of een bijzondere wassing. Een jogger is absoluut niet dezelfde als in de grote winkelketens, maar hebben een stoere pasvorm en zijn met speciale technieken afgewerkt. De kwaliteit is hoog én kenmerkend is die echte NUNUNU geur, die in de kleding hangt. Subtiel, unisex en ik wacht af tot er hier een parfum van wordt uitgebracht. Een kwestie van tijd lijkt mij?

Of je nu op zoek bent naar een feestoutfit, compleet met tutu of een mooie kwalitatieve sweater, bij NUNUNU vind je het allemaal. Wel op zijn NUNUNU’s uiteraard, dus geen tuttebellen jurken met strikken, maar stoere prints en origineel design. Naast kleding voor baby’s, kinderen en jezelf, vind je er ook accessoires, sloffen, pyjama’s, zwemkleding én beddengoed. Heb jij al een favoriet item gespot?

De hele collectie vind je in de NUNUNU webshop!

Meer outfit inspiratie of op zoek naar toffe tassen of schoenen voor kids? Je vind het op de blog!